Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Fly Drive Toscane

Een Fly Drive Toscane voert je door de heuvels van de Chianti-streek van Lucca naar Siena en van Florence naar Volterra. Dankzij al het moois en de Toscaanse zon is rondrijden door deze Italiaanse streek puur genot. Stop onderweg voor een bezoek aan Florence en vergaap je aan de renaissancekunst in het Uffizi Museum. Daarna zet je koers naar het verrassende Volterra. Dit onbekende dorp verrast je zeker met zijn pracht en praal.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Toscane vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Fly Drive Toscane
  • Fotogeniek binnenland
  • Cultuur snuiven in oude kunststeden
  • Strandvakantie aan de Toscaanse Kust
Fly Drives (29)

Onvergetelijke fly drive door Toscane

Alle parels passeren de revue tijdens een Fly Drive in Toscane. Deze West-Italiaanse streek heeft alles voor de perfecte autorondreis: een fraai landschap met heuvels, cipressen, wijngaarden en middeleeuwse dorpen. Na een dag onderweg wacht je steeds een verblijf in een sfeervol charmehotel van TUI, waar je geniet van een glaasje Chianti op het terras. Tel daarbij op dat je met de 8-daagse rondreis 'Parels van Toscane' ook nog Lucca, Siena en Florence aandoet en je hebt de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Cultureel juweel Florence

Een bezoek aan Florence mag niet ontbreken tijdens deze Fly Drive. Deze stad is de geboorteplaats van de renaissance. Op het San Giovanni-plein ontdek je dé blikvangers van Florence: de dom, de klokkentoren en het Baptisterium. Stap zeker binnen in de immense koepel voor een blik op de indrukwekkende fresco's. Houd je van kunst? Dan mag je Florence niet verlaten voordat je het Uffizi Museum hebt bezocht. Dit herbergt namelijk de grootste collectie renaissancistische kunst van Italië. Tip: koop je kaarten vooraf online, zodat je niet in de rij hoeft te wachten.

Rijden over de Chianti-route

Een rit over de Chianti-autoroute maakt je Fly Drive Toscane compleet. Deze voert dwars door het wijngebied van Chianti, ten westen van Florence en Siena. De zon zet gouden en groene heuvels in een stralend licht, je wil het liefst elke 5 minuten stoppen voor een foto... Wijnproeven kan zeker onderweg, maar wellicht kun je de wijn beter laten staan tot je in het hotel in Volterra bent aangekomen. Dit historische dorp is een van de mooiste van Toscane en zeker een ontdekking waard dankzij het Romeinse theater, zijn kronkelstraatjes en het prachtige Priori-paleis.

Fly Drives (29)