Hola Canarische Eilanden! Bekijk ons aanbod

Fly Drive Spanje

Kies bij TUI voor een Fly Drive Spanje en ga met een huurauto op ontdekking in dit populaire vakantieland. Zonovergoten stranden, culturele bezienswaardigheden en ongerepte natuurgebieden passeren de revue. Om ook de pittoreske ‘pueblos blancos’ in Andalusië en de sfeervolle bodega’s niet te vergeten. Na een dag rondrijden kun je ’s avonds ontspannen met een glas wijn en een bord vol tapas.

Fly Drive Spanje
  • Gouden stranden aan de Costa's
  • Steden vol cultuur & temperament
Fly Drives (4)

Een afwisselende reis door Andalusië

Houd je van lekker eten, zonnige stranden en culturele bezienswaardigheden? En wil je die drie combineren in een reis? Dan is een Fly Drive Spanje het antwoord. Na de vlucht van een paar uur staat de huurauto voor je klaar en kun je zelf op ontdekking in dit populaire vakantieland. Vooral de zuidelijke regio Andalusië is erg geliefd. Dat komt door de liefelijke ‘pueblos blancos’, de zonovergoten badplaatsen én de historische schatten. De ene dag ligt je in Malaga op het strand terwijl de volgende dag een bezoek aan het Moorse paleizencomplex Alhambra op het programma staat. Sluit de dag af in een sfeervolle bodega met een goed glas wijn en een bord vol tapas.

Wandelen op ‘La Isla Bonita’ La Palma

Spanje bestaat niet alleen uit het vaste land. Ook de Balearen (Ibiza en Mallorca) en de Canarische Eilanden horen bij Spanje. Natuurliefhebbers kunnen bij TUI kiezen voor een Fly Drive Spanje op het Canarische Eiland La Palma. Donkerkleurige lavastranden, uitgedoofde vulkanen en subtropische bossen vormen het landschap op ‘La Isla Bonita’. Het is aan te raden om de huurauto ergens te parkeren en te voet verder te gaan. Wandel bijvoorbeeld door het laurierbos van het Los Tilos Natuurreservaat of bezoek de krater in Nationaal Park Caldera de Taburiente. Bijkomen doe je op het donkerkleurige lavastrand van Puerto Naos met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Fly Drives (4)