Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Camping Sarzana

Een bootje huren om de Magra te verkennen, het imposante Fortezza di Sarzanello bezoeken of een duik nemen in de heldere Middellandse Zee. Wanneer je even moet bijkomen van de vele bezienswaardigheden aan de Italiaanse westkust, kun je op de camping in Sarzana heerlijk in het zwembad dobberen. Of bestel een pizza op het terras van het restaurant en geniet van het warme Italiaanse buitenleven.

Waterpret in Sarzana

De smalle straatjes met gezellige pleinen, de kenmerkende geur van pijnbomen, het uitzicht over de Middellandse Zee én natuurlijk de geur van verse pizza. Krijg je er spontaan trek van? Dan kun je bij TUI een zonvakantie naar de westkust van het Zuid-Europese Italië boeken. In het kustplaatsje Sarzana bijvoorbeeld, waar je kunt overnachten op een kindvriendelijke camping in Sarzana aan de rivier de Magra. Hier kun je, wanneer je genoeg hebt gezwommen in het zwembad van de camping maar nog niet op het water bent uitgekeken, een bootje huren in de naastgelegen haven. Of neem vanaf het Oasi Chiosco zandstrand een duik in de helderblauwe Middellandse Zee.

Verse pizza tijdens het kamperen

Dat niet alleen de wateractiviteiten in Sarzana de moeite waard zijn, ontdek je tijdens een wandeling langs de bezienswaardigheden in en rondom het oude centrum van de plaats. Hier vind je onder andere de imposante torens van het goed bewaard gebleven middeleeuwse Fortezza di Sarzanello. Inclusief een adembenemend uitzicht over de groene, heuvelachtige omgeving. Teruggekomen op de camping in Sarzana kun je in de kitchenette van de stacaravan zelf een goedkope verse pasta klaarmaken. Of bestel je tijdens de kampeervakantie liever een échte Italiaanse pizza in het restaurant van de camping?

Bekijk alle campings Sarzana (1)