Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Camping Italiaanse Rivièra

Op een camping aan de Italiaanse Rivièra kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Kamperen doe je hier namelijk tussen glooiende heuvels vol violen, olijfgaarden en pijnbomen. Een fiets meenemen naar de camping is dan ook een aanrader. Ben je meer een liefhebber van zon, zee en strand? Zet dan koers naar Marina di Andora om aan de Ligurische Zee te luieren op een parelwit zandstrand.

Camping Italiaanse Rivièra
  • Romantiek bij de Cinque Terre
  • Kleurrijke kustlijn
Bekijk alle campings Italiaanse Rivièra (5)

Kamperen aan de Italiaanse Rivièra

Stel je eens voor dat je kampeert tussen glooiende, groene heuvels en in de verte de Ligurische Zee ziet schitteren. Op een camping aan de Italiaanse Rivièra wordt dit werkelijkheid. De streek ligt in het noordwesten van Italië en dankt zijn gezicht aan de dorpjes met pastelkleurige huizen en de grillige baaien met azuurblauw water. Je bent de foto’s van deze fotogenieke streek vast wel eens tegengekomen in een reisgids. Bij TUI kun je kiezen voor een luxe camping tussen de violen van Villanova d’Albenga of een kleinschalige camping tussen de heuvels van Andora. Welke camping je ook kiest: vergeet de fiets of wandelschoenen niet mee te nemen.

Zonnen aan de Ligurische Zee

Ook liefhebbers van zon, zee en strand zitten goed op een camping aan de Italiaanse Rivièra. De kustlijn van deze streek wordt versierd door witte zandstranden die verscholen liggen tussen groene heuvels. En dan hebben we de gezellige badplaatsen nog niet eens genoemd. Zo is het op het strand van Marina di Andora goed toeven bij een van de beachclubs. En in de haven is een boottocht over de Ligurische Zee zo gemaakt. Houd je ogen goed open, want misschien spot je wel walvissen en dolfijnen. Bijkomen doe je bij terugkomst op de schaduwrijke camping met een echte Italiaanse pizza quattro stagioni.

Bekijk alle campings Italiaanse Rivièra (5)