Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Kerstmarkt Lille

Kies dit jaar voor een bezoek aan de rustige en sfeervolle kerstmarkt in Lille. Deze Franse stad, net over de grens met België, is nog onontdekt en daarom lekker rustig. Dringen voor een glaasje warme wijn en jezelf naar de kraampjes duwen is op de kerstmarkt in Lille niet nodig. Het hoge reuzenrad, de sfeervol verlichte gotische kathedraal en de geplaveide straatjes rondom het Grande Place zorgen voor een romantisch decor.

Kerstmarkt Lille
Bekijk trips naar Lille (2)

De kerstmarkt in Lille

Heb je altijd al eens een kerstmarkt willen bezoeken, maar houdt de drukte je tegen? Dan hebben wij de oplossing voor je. Kies voor de kerstmarkt Lille en geniet in deze Franse stad van de sprookjesachtige sfeer, authentieke straatjes en gezellige kraampjes. Lille ligt net over de grens met België en is eigenlijk nog een onontdekte stad. Ook in de decembermaand, als de kerstmarkt staat, is het hier gezellig druk. Dringen om bij de kraampjes te kijken is in Lille niet nodig. Met zo’n 81 kramen vol cadeautjes, miniaturen en kerstversiering heb je vast genoeg keus om de kerstinkopen te doen.

Sightseeing in sfeervol Lille

Maak een bezoek aan de kerstmarkt Lille compleet door bij TUI een overnachting te boeken. Zo hoef je ’s avonds laat niet terug te rijden naar Nederland en kun je met een glaasje warme wijn genieten van de sfeer. In Lille staat de kerstmarkt op het centrale Grande Place waar ook het beroemde Palais des Beaux-Arts staat. In dit museum kun je werken van Rubens en Monet bewonderen. Rondom het plein liggen geplaveide straatjes met geurige bakkerijen en kleurrijke boetiekjes. Je kunt hier gerust in ronddwalen. Het reuzenrad van de kerstmarkt zorgt ervoor dat je niet verdwaalt. Neem ook een kijkje bij de neogotische kathedraal Notre-Dame de la Treille die ’s avonds sfeervol verlicht wordt.

Bekijk trips naar Lille (2)