NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Baden-Württemberg

In het zuiden van Duitsland is de regio Baden-Württemberg de ideale plek voor een actieve zonvakantie. Dat komt omdat hier de meeste zonuren van het land te vinden zijn. En omdat het Zwarte Woud in de regio ligt. Tijdens een Last Minute Baden-Württemberg kun je dan ook naar hartenlust wandelen door de onontdekte bossen. Of langlaufen in de winter. Ontspannen doe je in de spa van het luxe hotel van TUI.

Last Minute Baden-Württemberg
Bekijk alle Last Minutes Baden-Württemberg (35)

Een zonnige vakantie in Baden-Württemberg

De meeste zonuren van Duitsland vind je in de regio Baden-Württemberg. De schilderachtige regio bij de grens met zowel Frankrijk als Zwitserland is dan ook een ideale bestemming voor zonaanbidders. Helemaal als je kiest voor een hotel aan de Titisee en aan dit diepblauwe meer het zandstrand opzoekt. Maar in principe draait het tijdens een Last Minute Baden-Württemberg vooral om actief doen in het Zwarte Woud. Wandelen door de onontdekte bossen, op bezoek bij Duitse vakwerkstadjes of kanoën door het romantische Wolftal; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Actief doen in het besneeuwde Zwarte Woud

Zin in een weekendje in de sneeuw? Kies in de wintermaanden dan voor een Last Minute Baden-Württemberg en ga langlaufen in de besneeuwde bossen van het Zwarte Woud. Al kun je vanuit het luxe hotel in Breitnau ook het skigebied van de Feldberg opzoeken en van de 26 kilometer aan afwisselende pistes naar beneden skiën. Ontspannen zal aan het eind van de dag niet moeilijk zijn. Baden-Württemberg heeft vele thermale bronnen die bijvoorbeeld in het 4 sterrenhotel in Baiersbronn omhoog borrelen. Hier is het ’s avonds dan ook goed toeven in de wellness.

Bekijk alle Last Minutes Baden-Württemberg (35)