Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Straatsburg

Sprookjesachtige vakantiekiekjes schiet je tijdens een Last Minute Straatsburg. Deze Franse stad in de wijnregio Elzas kun je het best omschrijven als een levensecht prentenboek. Kleurrijke vakwerkhuizen, terrasjes aan het water en fleurige bloemen vormen het straatbeeld. Tijdens het struinen door Straatsburg kom je ogen tekort. Bijkomen van alle indrukken doe je in een wijnstube met een goed glas Elzasser wijn.

Last Minute Straatsburg

Straatsburg: Prentenboek dat tot leven komt

Een van de mooiste steden van Europa is Straatsburg. En toch is deze stad in de Franse Elzas nog onontdekt als stedentrip. Dat is zonde, want hier schiet je jaloersmakende instagramkiekjes. Vooral in de wijk La Petit France kom je ogen tekort. Terrasjes aan het water, rijk versierde vakwerkhuizen, bootjes die door de grachten varen en fleurige bloemen vormen de plaatjes. Het is hier bijna alsof je in een prentenboek bent gestapt. Neem tijdens een Last Minute Straatsburg ook een kijkje bij de roze kleurige Notre Dame. Via 330 treden kun je de imposante kathedraal beklimmen en zo van boven Straatsburg bewonderen.

Een romantische winterdag in Straatsburg

Sprookjesachtig is het enige juiste woord voor Straatsburg in de winter. Als de stad bedekt is met een laagje sneeuw en de sfeerverlichting aanstaat is dit een ideale stad voor een romantische stedentrip. En het fijne is dat je tijdens een Last Minute Straatsburg met eigen auto kunt reizen. In december kun je de kerstmarkt van Straatsburg bezoeken en bij de sfeervolle kraampjes speuren naar cadeautjes voor thuis. De glühwein zorgt ervoor dat je warm blijft. In de overige maanden zorgen de wijnstubes voor culinair genot. Straatsburg ligt niet voor niks in de Elzas, een regio die bekend staat om de wijn. De dag sluit je dan ook af met een Elzasser wijntje voordat in het hotel van TUI de spa wacht.