Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Rothenburg Ob Der Tauber

In het Zuid-Duitse stadje Rothenburg ob der Tauber kom je ogen tekort. Kleurrijke vakwerkhuizen, middeleeuwse stadspoorten en geplaveide straatjes geven de stad een sprookjesachtig gezicht. Hier kun je met paard en wagen een stadstour maken en onvergetelijke vakantiekiekjes maken. Ontdek tijdens een Last Minute Rothenburg ob der Tauber ook eens de wijngaarden langs rivier de Tauber en proef van de historische Frankische wijn.

Last Minute Rothenburg Ob Der Tauber
Bekijk alle Last Minutes Rothenburg Ob Der Tauber (1)

Het sprookjesdecor van Rothenburg ob der Tauber

Stap de auto in voor een Last Minute Rothenburg ob der Tauber en rijd een romantisch decor van kleurrijke vakwerkhuizen, geplaveide pleintjes en middeleeuwse stadspoorten tegemoet. Rothenburg ob der Tauber ligt aan de beroemde Romantische Straße in de Zuid-Duitse regio Beieren. Dankzij de historische vakwerkhuizen en stenen toegangspoorten is het alsof je in een sprookjesboek bent beland. Door middel van paard en wagen kun je een stadstour door de historische ‘Reichsstadt’ Rothenburg ob der Tauber maken en de grootste kerstwinkel van Europa, Käthe Wohlfahrt, bezoeken. Of neem een kijkje bij de Sint-Jakobskerk waar de hoge plafonds indrukwekkend zijn.

Fietsen door het glooiende Taubertal

De omgeving rondom Rothenburg ob der Tauber is net zo schilderachtig als de stad zelf. Als je bij TUI kiest voor een Last Minute Rothenburg ob der Tauber kies je voor een fietsvakantie door Beieren. Fiets mee met de kronkelige Tauber rivier en ontdek het glooiende landschap van het Taubertal. Groene hellingen vol wijngaarden en middeleeuwse burchten passeren de revue. Onderweg kun je altijd even uitrusten bij een wijnboerderij en proeven van de Frankische wijn die hier als sinds de Middeleeuwen gemaakt wordt. Bijkomen van de fietstocht doe je bij aankomst in het hotel van TUI in Ansbach.

Bekijk alle Last Minutes Rothenburg Ob Der Tauber (1)