Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Berwang

Voor rustzoekers is een Last Minute Berwang het hele jaar door een goed idee. Het Oostenrijkse dorp ligt afgelegen in de Zugspitz Arena en is daardoor vrij van massatoerisme. Zo kun je in alle rust over de grasgroene weides lopen of van de 144 kilometer aan pistes skiën. Stap zeker de Tiroler Zugspitzbahn in om naar de top van de 3.000 meter hoge Zugspitze te gaan en te genieten van een kop koffie met een view.

Een actieve, rustige vakantie in Berwang

Geniet tijdens een Last Minute Berwang in alle rust van het ongerepte berglandschap van de Oostenrijkse Alpen. Omdat Berwang het hoogst gelegen dorp van de Zugspitz Arena is en erg afgelegen ligt is het er lekker rustig. Het hele jaar door. In de warmere maanden kun je er perfect wandelen door de onontdekte bossen, over de grasgroene weides en langs de fonkelblauwe bergmeertjes. Stap ook eens de Tiroler Zugspitzbahn in die je naar de top van de 3.000 meter hoge Zugspitze brengt. In het panoramarestaurant is het goed toeven met een cappuccino en een apfelstrudel.

Winterpret in Berwang

Ook in de wintermaanden kunnen actievelingen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Berwang. 144 kilometer aan pistes die ’s avonds verlicht worden, rodelbanen en de spectaculaire skishow op dinsdagavond; van verveling kan in besneeuwd Berwang geen sprake zijn. Omdat veel van de pistes rondom Berwang blauw van kleur zijn is het een ideale wintersportbestemming voor beginnende skiërs. Bijkomen doe je in het luxe hotel van TUI waar ’s avonds de wellness heerlijk is opgewarmd en waar de käsespätzle voor je geserveerd wordt.

Bekijk alle Last Minutes Berwang (2)