Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Waldmünchen

Voor een schitterende wandelvakantie in het Zwarte Woud van Duitsland boek je natuurlijk een Last Minute Waldmünchen. Dwaal uren rond door het Zwarte Woud over het Jurasteig wandelpad. En ga op zoek naar verborgen watervallen op de Nurtschweg naar Waldsassen. Aan verkoeling toe? De Perlsee ligt op enkele minuten lopen van het comfortabele hotel van TUI. Kinderen tot 9 jaar verblijven gratis en vermaken zich met schminksessies in de kinderclub.

Op familievakantie in Beieren

Een Last Minute naar Waldmünchen is een ideale keuze voor een vakantie of weekendje weg op de grens van Duitsland en Tsjechië. Zo ligt Waldmünchen in het groene Beierse Zwarte Woud. In de winter is het kleine skigebied Voithenberg Gibacht ideaal voor gezinnen. In de zomer overnacht je met TUI tijdens je Last Minute in een comfortabel hotel. Een toplocatie voor een familievakantie: kinderen tot 9 jaar verblijven gratis en vermaken zich in de kinderclub tijdens knutselmiddagen met bordspellen, schminksessies en een heuse discotheek. Is het al tijd voor een frisse duik in de Perlsee? Dit heerlijke meer ligt op een kwartier lopen van het hotel en is voorzien van een zandstrand.

Waldmünchen: Last Minute naar het Zwarte Woud

Neem in de zomer op Last Minute naar Waldmünchen de stevige wandelschoenen mee want het Beierse Woud ligt hier aan je voeten. Dit is het grootste middelgebergte van Zuidwest Duitsland. In het dichtbeboste woud ga je op zoek naar verborgen watervallen. Bijvoorbeeld tijdens een wandeltocht over een deel van de 130 kilometer lange Nurtschweg van Waldmünchen naar Waldsassen. Of dwaal langs geurende heidevelden en pittoreske dalen over een gedeelte van het Jurasteig wandelpad. Op de Marktplatz in het centrum van Waldmünchen kun je onder het genot van een glas bier van de Beierse volksmuziek genieten en smul je van een stuk gebraden varkensvlees.

Bekijk alle Last Minutes Waldmünchen (1)