Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Beierse Woud

In het Beierse Woud ontdek je het hele jaar door sprookjesachtige landschappen en idyllische vakwerkstadjes. Een Last Minute Beierse Woud is vooral iets voor actievelingen die houden van wandelen en fietsen door dichte bossen. Al zijn in de wintermaanden een stel latten geen overbodige luxe. Bijkomen doe je ’s avonds in de Rottal Terme in het kuurstadje Bad Birnbach of op de gezellige Marktplatz in Waldmünchen.

Actief doen in het groene zuiden van Duitsland

Het hele jaar door is het Duitse Beierse Woud een perfecte plek voor een actieve vakantie. Het natuurgebied ligt in het zuiden van het land en dankt zijn decor aan de dichte dennenbossen, glooiende heuvels en pittoreske vakwerkstadjes. In de warmere maanden kun je naar hartenlust fietsen en wandelen over de aangelegde paden. Al kun je tijdens een Last Minute Beierse Woud ook van de gebaande paden afwijken en de naaldbossen intrekken. Met een beetje geluk spot je in de verte herten, lynxen of wilde beren. Sluit de dag af op de Marktplatz in Waldmünchen waar de vakwerkhuizen en terrasjes samen voor een sfeervol decor zorgen.

Op ontdekking in het winterse Beierse Woud

Zodra de eerste sneeuw naar beneden dwarrelt verandert het landschap van het Beierse Woud in een heus sprookjesdecor. De naaldbomen die bedekt zijn met sneeuw, ijspegels die aan de takken hangen en bevroren beekjes zouden niet misstaan in een prentenboek. In de winter ontdek je het Beierse Woud het beste met een stel latten. Vooral langlaufen is hier populair. Al kun je er ook skiën van de glooiende heuvels. Kies bij TUI voor een Last Minute Beierse Woud in Arrach en ook de 700 meter lange rodelbaan zorgt voor heel wat pret. Ontspannen doe je tijdens de wintersport in het kuurstadje Bad Birnbach waar de Rottal Terme vol staat met sauna’s, jacuzzi’s en warmwaterbaden.

Bekijk alle Last Minutes Beierse Woud (6)

Populaire bestemmingen