Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Alpes-de-Haute-Provence

Ben je ook uitgekeken op het platte Nederlandse landschap met zijn grijze regenwolken? Boek dan een Last Minute Alpes-de-Haute-Provence. Dit departement vind je in het zuiden van Frankrijk. Je verblijft bijvoorbeeld in Volonne, midden tussen bergen, bossen en lavendelvelden. Voor een actieve dag kun je een stukje van Napoleons route naar Parijs wandelen. Uitrusten doe je daarna bij het zwembad van de camping met een spannend boek.

Last Minute Alpes-de-Haute-Provence

Het zonovergoten Alpes-de-Haute-Provence

Een Last Minute Alpes-de-Haute-Provence brengt je naar paarse lavendelvelden, ongerepte berglandschappen en middeleeuwse dorpen. Dit departement ligt in Zuid-Frankrijk, grenzend aan Italië. Boven dat fraaie landschap staat de zon in een strakblauwe hemel; een heel verschil met het natte Nederland. Naar Alpes-de-Haute-Provence kom je voor een actieve vakantie of om samen met de familie uit te rusten. Kies bijvoorbeeld voor een 5 sterren camping in het middeleeuwse Volonne, aan de rivier Durance. De kids vermaken zich hier zeker dankzij de zwembaden, tal van sportactiviteiten en het animatieprogramma. Zo kom je zelf zeker tot rust.

Op avontuur in Alpes-de-Haute-Provence

Tijdens een Last Minute Alpes-de-Haute-Provence ga je zeker vaak op pad. Wandelen, fietsen, kanoën, kajakken: de bosrijke omgeving leent zich wel voor een avontuur of twee. Loop bijvoorbeeld een stuk met Napoleon Bonaparte op via het GR-langeafstandswandelpad Route Napoléon. Dit was de weg die hij in 1815 aflegde nadat hij was ontsnapt van Elba. Het wandelpad is gemarkeerd met palen waarop een adelaar staat afgebeeld. Het pad loopt dwars door Volonne. Hier wandel je door de nauwe straten van het middeleeuwse centrum. Toe aan pauze? Pak dan een terrasje onder de platanen op het Amiral Peyron-plein.