NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Volonne

Aangename temperaturen, prachtige paarse lavendelvelden, het zachte geluid van krekels... Klinkt niet verkeerd, toch. Tijdens een Last Minute Volonne ontdek je de mooiste plekjes van de Provence. Tel daar de karakteristieke charme van het dorp, de schitterende omgeving en de heerlijke Franse keuken bij op en het vakantieplaatje is compleet. Laat die zonvakantie in de Provence maar komen!

Last Minute Volonne

Voilà, Volonne

Een Last Minute Volonne, een authentiek dorpje in de Provence in Frankrijk, kenmerkt zich door heerlijk geurende lavendelvelden, een glooiend landschap en zeer aangename temperaturen. Het middeleeuwse dorpje is gelegen aan de Route Napoleon en wordt omringd door boomgaarden en prachtige landschappen. Ideaal voor een wandel- of fietsvakantie in de Provence. Maar ook het centrum van Volonne is een plaatje. Smalle steegjes en middeleeuwse poorten wisselen elkaar af en er heerst een typisch Franse sfeer. Ook beschikt het dorp over een paar bijzondere bezienswaardigheden. Neem tijdens een Last Minute Volonne zeker een kijkje bij de klokkentoren. Vanaf de toren heb je een spectaculair uitzicht over het dorp en een groot deel van de Durance vallei.

Kampeervakantie in de Provence

Een Last Minute Volonne is ook zeer geschikt voor een gezellige kampeervakantie met het hele gezin. De 5 sterren camping van TUI beschikt namelijk over een speeltuin en meerdere zwembaden, mét waterglijbaan! De kids vermaken zichzelf wel terwijl jij lekker een boekje leest in de schaduw van een olijfboom. Of pak je handdoek en factor 20 en ga lekker bijbruinen op de zonneweide bij het meer. En 's avonds met zijn allen lekker uitgebreid tafelen, want dat is ook typisch Frans.