Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Bretagne

Een Last Minute naar Bretagne zit vol bezienswaardigheden die kenmerkend zijn voor deze West-Franse streek. De vele menhirs van Carnac bijvoorbeeld. En de overheerlijke Franse crêpes in het middeleeuwse stadje Saint-Malo. Maar ook de lange kustlijn zorgt voor tal van trekpleisters. De roze rotsen van de Côte de Granit Rose bijvoorbeeld, die prachtig afsteken tegen de blauwe Atlantische Oceaan.

Last Minute Bretagne
  • Keltische cultuur
  • Krijtrotsen langs de kust
  • Sprookjesachtige bossen
  • Uitgestrekte zandstranden
Bekijk alle Last Minutes Bretagne (23)

Waterrijke Last Minute Bretagne

In het meest westelijke puntje van Frankrijk, aan de Atlantische Oceaan, ligt de populaire streek Bretagne. Waar je vanaf de Nederlandse grens in een uur of zeven naartoe rijdt. Ideaal voor een Last Minute naar Bretagne, als je er even lekker wilt uitwaaien aan zee. Aan de Côte de Granit Rose bijvoorbeeld, waar de hoge golven hard tegen de roze rotsen klappen. En neem ook vooral je zwemspullen mee, want wie de kustlijn volgt komt zo nu en dan een gouden zandstrandje tegen aan een heldere baai. Boek je bij TUI een hotel in Carnac, verder in het zuiden van Bretagne? Grote kans dat je hier tijdens een wandeling een groot aantal menhirs tegenkomt. Net als in de stripverhalen van Asterix en Obelix.

Middeleeuwse vakantie Saint-Malo

Niet alleen voor de natuur, ook voor de culturele bezienswaardigheden van de streek kun je bij TUI een Last Minute naar Bretagne boeken. In een hotel, appartement of op een camping in Saint-Malo bijvoorbeeld. Een charmant Frans kustplaatsje, omringd door gouden zandstranden. Met een indrukwekkend historisch centrum, waar de kilometerslange middeleeuwse vestingmuren nog altijd omheen staan. Breng een bezoek aan het imposante kasteel, voor een panoramisch uitzicht over de stad. En sla ook vooral de Cathédrale Saint-Vincent niet over. Waar het opvallend kleurrijke roosvenster het interieur van een prachtige gloed voorziet. Is de zon inmiddels ondergegaan en is er in de kathedraal geen gekleurd licht meer te bekennen? Strijk dan neer op een van de vele terrasjes in de smalle Rue Jacques Cartier, voor overheerlijke Franse crêpes.

Bekijk alle Last Minutes Bretagne (23)

Populaire bestemmingen