Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping St. Malo

Een culturele zonvakantie in Frankrijk vier je op een camping St. Malo. Dit historische stadje in Bretagne was vroeger een echte piratenstad. Tegenwoordig kun je veilig over de middeleeuwse stadsmuren wandelen en naar het historische Fort National lopen. Wel zorgen dat je met vloed weer terug bent, want dan komt het wandelpad onder water te staan. Fantastisch zwemmen kun je in het zwemparadijs op de luxe camping van TUI.

Met eb naar Fort National lopen

Wat vroeger een echte piratenstad was is tegenwoordig een toeristische trekpleister in Frankrijk. Zijn aanzicht heeft St. Malo vooral te danken aan de middeleeuwse stadsmuren en de gouden stranden langs de Atlantische Oceaan. Vooral op Plage de l'Éventail is het goed toeven onder de zon. Dit strand is trouwens uniek te noemen. Dat komt omdat het bij eb de toegangspoort is tot het historische Fort National dat op een rotseilandje is gebouwd. Met eb kun je naar dit historische fort wandelen en alles te weten komen over de roemruchte geschiedenis van St. Malo. Zorg je dat je voor vloed weer terug bent? Dan komt het wandelpad onder water te staan. Fijn zwemmen kun je in het zwemparadijs op de camping in St. Malo.

Een historische wandeling door St. Malo

Ook uniek zijn de stadsmuren van St. Malo. Je kunt er namelijk overheen wandelen. Via de Porte Saint Vincent klim je omhoog om de middeleeuwse muren te betreden. Tijdens de wandeling is het uitzicht op de rotseilandjes voor de kust onvergetelijk. Dobberende vissersboten op de Atlantische Oceaan maken het pittoreske plaatje compleet. Aan het eind van de culturele dag kun je op de luxe camping St. Malo ontspannen. Steek de barbecue aan bij de stacaravan of maak samen met de kids de glijbanen in het zwembad onveilig. Kies je voor de 5 sterrencamping van TUI? Dan kun je ook ontspannen in de whirlpool.

Bekijk alle campings St. Malo (1)