NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Hérault

Kilometers aan gouden stranden, glooiende wijngaarden en groene heuvels vormen samen het schilderachtige landschap van de Hérault. Deze streek in het zuiden van Frankrijk is de ideale plek voor een afwisselende zonvakantie. Reis tijdens een Last Minute Hérault af naar Cap d’Agde en geniet van de stranden aan de Middellandse Zee. Breng een bezoek aan de culturele schatten in Béziers of ontdek de wijngaarden rondom Castries.

De schilderachtige landschappen van de Hérault

In de Zuid-Franse streek Hérault kunnen zonaanbidders en natuurliefhebbers hun hart ophalen. De regio ligt aan de Middellandse Zee en kent kilometers aan gouden zandstranden. Verder landinwaarts wordt het landschap gevormd door glooiende wijngaarden, groene heuvels en schilderachtige dorpjes. Omdat de regio nog onondekt is zitten rustzoekers goed tijdens een last minute Hérault. Kies bij TUI voor een hotel in de badplaats Cap d’Agde en geniet van de zon die hier 300 dagen per jaar schijnt. Of verblijf tijdens de autovakantie op een luxe vakantiepark in Castries en maak een tocht langs de wijngaarden in Naturel Régional du Haut Languedoc.

Een culturele dag in Béziers

Wil je tijdens een Last Minute Hérault ook graag culturele plekken ontdekken? Kies dan voor een vakantiepark bij Béziers. Deze stad is een van de oudste steden van Frankrijk en ligt bezaaid met monumenten uit de Romeinse Tijd. Vooral de twee arena’s zijn een bezichtiging waard. Ondertussen doet de gotische Saint-Nazaire kathedraal dienst als herkenningspunt. Deze middeleeuwse kerk is het symbool van Béziers en is gebouwd op de top van een heuvel. Neem hier een kijkje bij het klooster en de bisschoppentuin terwijl je uitkijkt over de stad. Bijkomen van het sightseeing doe je op het vakantiepark van TUI met een goed glas wijn en kaasplankje.

Bekijk alle Last Minutes Hérault (7)