Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Landes

Tijdens een Last Minute in Landes beleef je met TUI een zeer afwisselende vakantie in Frankrijk. Hier pak je woeste golven mee op dé surfspot van Landes: Mimizan. Hier krijg je korting op surflessen via het hotel van TUI. In Messanges zoek je de hagelwitte zandstranden van Ondres op en verken je een deel van de 1200 kilometer lange fietsroute Vélodyssée. En vergeet niet tussendoor te genieten van een Boeuf Bourguignon met een 'vin rouge'.

Last Minute surfplezier in Landes

Boek je een Last Minute in Landes, dan beleef je met TUI een zeer afwisselende vakantie in het zuidwesten van Frankrijk. In deze regio komen surfers, zwemmers, wandelaars en cultuurliefhebbers elkaar tegen. Niet zo gek met de Landes des Gascogne, het grootste woudmassief van Europa, de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën aan je voeten. Kies bij TUI bijvoorbeeld voor een overnachting in de badplaats Mimizan aan de Côte d’Argent. Mimizan is dé surfspot van Landes waar je op het Plage de Mimizan ook op avontuur kunt in een kano of op de waveski's. Je krijgt hier ook nog eens korting op surflessen bij de surfschool om de hoek. Maak je van je Last Minute in Landes een kampeervakantie, dan ben je op de luxe camping van TUI in Messanges op de juiste plek. Erg verleidelijk om in het gigantische waterpark te blijven hangen met zijn vele golfslagbaden en whirlpools. Je zou bijna de hagelwitte stranden van Ondres vergeten. Ook fietsers komen niets tekort met het Vélodyssée, een 1200 kilometer strekkend fietspad van het Franse Roscoff naar het Spaanse Hendaye.

Fietsen in de oerbossen van Landes

Voor natuurliefhebbers is een Last Minute Landes in Zuidwest-Frankrijk een echte aanrader. De ruime 8-persoons villa’s in het luxe vakantiepark van TUI vormen een perfect uitvalsbasis. Vanaf het vakantiepark in Moliets bereik je na een uur rijden het natuurpark Landes de Gascogne, het grootste oerbos van Europa. Neem de fietsen mee, want in dit beschermde gebied heb je uren fietsplezier door het door dennenbossen en het moeraslandschap. Blijf je liever dichter bij het vakantiepark? Fiets dan langs de glooiende golfbanen naar het Plage des Chênes Lièges of naar het natuurreservaat Courant d’Huchet. Je ligt daar aan het Étang de Léon, een groot meer waar je prima kunt vissen of kajakken. Heerlijk, als je tussen de bomen pauzeert met een stokbroodje en brie middenin de Franse natuur.

Bekijk alle Last Minutes Landes (7)

Populaire bestemmingen