Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute Moliets

De Franse plaats Moliets ligt in het zuidwesten van het land, aan de kust van de Atlantische Oceaan. Met een Last Minute naar Moliets lig je op korte termijn al met je badhanddoek op het mooie en brede zandstrand. Trek ook een dagje de omgeving in. Nabij de plaats vind je het Natuurreservaat van de Courant d’Huchet, een prachtige natuurrijke omgeving dat ook wel het Amazonegebied van Landes wordt genoemd.

Last Minute Moliets

Het brede zandstrand van Moliets

Omgeven door grote dennenbossen, veengebieden, idyllische meren en de kust van de Atlantische Oceaan ligt het Franse Moliets. Boek een Last Minute naar Moliets bij TUI en rijd binnenkort al naar het mooie en brede zandstrand van deze plaats in het zuidwesten van Frankrijk. Vanaf de ruime vakantiewoning met privé-zwembad van TUI is het slechts een paar minuten lopen naar Moliets Plage. Let, voordat je met een luchtbedje het water op gaat, wel goed op de vlaggen die ’s zomers door de strandwachten worden opgehangen. In verband met de soms sterke stromingen wordt daarmee aangegeven waar wel en niet gezwommen mag worden.

Wandelen door het Amazonegebied van Landes

Moliets is gelegen in een natuurrijke omgeving, vlakbij het Natuurreservaat van de Courant d’Huchet, dat ook wel het Amazonegebied van Landes genoemd wordt. Maak hier schitterende wandelingen of boottochten en ontdek de schoonheid van de regio Aquitanië. Neem je camera mee zodat je de beste natuurfoto’s kunt maken van het Lac de Léon, de rivier die midden door het moerassige bos loopt en misschien wel van het wildleven in het gebied. Sluit een dag wandelen af met een etentje in een van de gezellige restaurants in het centre ville van Moliets. Natuurlijk met een glas Armagnac tijdens deze Last Minute vakantie in Moliets