Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Les Sybelles

Zomer of winter: een Last Minute naar Les Sybelles is een aanrader voor liefhebbers van een actieve vakantie in Frankrijk. Trotseer net als Joop de top van Alpe d'Huez, of wandel 's zomers tussen de grazers over de glooiende Alpenweiden. Ligt er een dik pak sneeuw? Dan wachten de pistes van skigebied Domaine Les Sybelles. Want je boekt een appartement in Les Sybelles bij ons in de winter inclusief skipas.

Last Minute Les Sybelles

Winterse Last Minute Les Sybelles

Groene Alpenweiden of sneeuwwitte skipistes: een Last Minute naar Les Sybelles is het hele jaar door een goed idee. Boek je een vakantie naar de Franse Alpen in de winter? Dan boek je een appartement in Les Sybelles bij TUI inclusief skipas. En vanuit een appartement aan de piste, ben je ook nog eens zo in skigebied Domaine Les Sybelles. Met ruim 300 kilometer aan blauwe, rode en zwarte piste op een hoogte van 1100 tot 2620 meter. Ben je een beginnende skiër? Vanaf de brede piste Vallons heb je een panoramisch uitzicht op de hoge, witte bergtoppen van de Alpen. En voor gevorderden is er de zwarte Perrons Haut. Lekker steil en met uitstekende sneeuw.

Actieve vakantie in de Alpen

Boek je een Last Minute naar Les Sybelles in de zomer? Dan wordt het skigebied omgetoverd tot een walhalla voor wandelaars. Trek je wandelschoenen aan en meng je tussen de grazende koeien op de uitgestrekte Alpenweiden. Om ook de dichte dennenbossen niet te vergeten. En misschien kom je onderweg wel ergens een berggeit tegen. Heb je ook de fiets meegenomen op vakantie in Frankrijk? Trotseer dan net als Joop Zoetemelk de 1860 meter hoge top van Alpe d'Huez. Of moedig de renners in de zomer aan tijdens de Tour de France. Wel opletten als je bij een van de bochten van de afdaling staat, want voor je het weet zijn ze voorbij.