NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Limousin

Even er tussenuit voor een kampeervakantie in Frankrijk? Tijdens een Last Minute Limousin kom je helemaal tot rust. Deze Franse streek kenmerkt zich door schitterende natuur, pittoreske dorpjes en de roodbruine Limousin koeien die vredig grazen in de uitgestrekte weides. Verken de omgeving tijdens een kanotocht over de rivier de Dordogne of de Vézère, of ontdek de middeleeuwse charme van Argentat. Hup, naar Limousin!

Ervaar de rust van Limousin

Wanneer je op weg naar de camping van TUI door de Franse streek Limousin rijdt, kan het zomaar zijn dat je, afgezien van een klein dorpje hier en daar, alleen bos en grasland passeert. Het is hier zo heerlijk rustig! Het enige geluid komt van de vogels in de bomen en de roodbruine Limousin koeien die rustig staan te grazen in de wei. Heel fijn, al die rust, maar je kunt een Last Minute Limousin natuurlijk zo actief maken als je zelf wilt. Huur bijvoorbeeld een kano en maak een kanotocht over de rivier de Dordogne of de Vézère. Geen leukere manier om de schitterende omgeving te ontdekken dan vanaf het water. Houd je het liever droog? Geen probleem, ook per fiets of te voet hoef je niets te missen van de prachtige natuur tijdens een kampeervakantie in Limousin.

Ontdek de charme van Argentat

Vind je het leuk om tijdens een Last Minute Limousin de bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken? Dan is een bezoek aan het stadje Argentat een aanrader. Lekker dichtbij ook, want dit idyllische plaatsje bevindt zich vlakbij de 4 sterren camping van TUI. Struin door het sfeervolle centrum en bewonder de middeleeuwse huizen langs de rivier. Of geniet van een uitgebreide lunch in een van de restaurantjes langs de waterkant. Een heerlijke salade, stukje stokbrood met paté of brie, en natuurlijk een glas 'vin rouge' om te proosten op een geslaagde vakantie in Frankrijk. Proost, à votre santé!

Bekijk alle Last Minutes Limousin (3)