COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Provence

Last Minute Provence

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Provence

Toch nog op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Boek een Last Minute Provence bij TUI en laat je verrassen door de vele gezichten van deze regio. Zo genieten strandliefhebbers op de witte zandstranden de Côte d'Azur en gaan sportievelingen de uitdaging aan met de Mont Ventoux. Deze prachtige natuur vind je in de Provence overal. Ook de ruige rotsen en met lavendel bedekte heuvels van het Luberon natuurpark zijn simpelweg adembenemend!

Last Minute Provence
  • Last Minute autovakantie
  • Provence Last Minute deals
  • Strandvakantie aan de Côte d'Azur
  • Frans paradijs voor fijnproevers
  • De mooiste lavendelroutes
Bekijk alle Last Minutes Provence (7)

Voldoende variatie in de Provence

Stap in de auto en zet koers naar Zuid-Frankrijk voor een zonovergoten Last Minute in de Provence. De regio met paarse lavendelvelden, schilderachtige heuvels, ruige natuur en witte zandstranden is de perfecte bestemming voor een afwisselende vakantie. Hier loop je vanaf de 4 sterren camping van TUI in St. Mandrier zó het witte strand aan de Middellandse Zee op. Vooral zonminners zullen deze plek aan de Côte d'Azur waarderen. Ben je liever actief in de buitenlucht? Dan heb je legio accommodaties om uit te kiezen. Verblijf bijvoorbeeld op een vakantiepark in Malaucène of Aubignan om de nabijgelegen Mont Ventoux te verkennen. Zowel op de fiets als te voet is deze 1.912 meter hoge berg een uitdaging voor sportievelingen. Deze beroemde berg is echter niet de enige indrukwekkende rots in de Provence. Zo ontdek je in het Luberon natuurpark fraaie rode rotsformaties en bijzondere verticale rotsen bij het dorpje Les Mées.

Geschiedenis in Orange en Nice

De Provence is al eeuwenlang een populaire regio, zo blijkt uit de vele Romeinse ruïnes die je er tegenkomt. Wie geïnteresseerd is in geschiedenis boekt een hotel in het stadje Orange in de Rhône-vallei. Het antieke Romeins theater hier behoort tot de historische hoogtepunten. Wie juist een grotere stad wil bezoeken tijdens een Last Minute Provence is welkom in Nice aan de Côte d'Azur. De hotels van TUI in het dorpjes Vence liggen slechts een kwartier van deze mondaine havenstad vandaan. Nice heeft een interessante historie. Dat blijkt als je het park Parque de la Colline du Château bezoekt. Hoewel de naam anders doet vermoeden, staat op deze heuvel aan de Middellandse Zee helaas geen kasteel meer. Wel een prachtig aangelegd groen park met panorama over de zee en de Promenade des Anglais.

Bekijk alle Last Minutes Provence (7)

Populaire bestemmingen

L'Isle sur la Sorgue(1) L'Isle sur la Sorgue