Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Acharavi

Boek nu een Last Minute Acharavi op het Griekse eiland Corfu, en voor je het weet lig je prinsheerlijk op het 8 kilometer lange strand te genieten van de Griekse zon. Ga lekker zwemmen in het blauwe water van de Ionische Zee, of als je niet vies bent van een sportieve uitdaging tijdens een zonvakantie op Corfu, beklim de 907 meter hoge Pantokrator. Het uitzicht bovenaan de berg is de klim meer dan waard.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Acharavi vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Last Minute Acharavi
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Acharavi (5)

Ontspannen strandvakantie op Corfu

Tijdens een Last Minute Acharavi op het Griekse eiland Corfu vormen wit en blauw het kleurenpalet. Het zijn niet alleen de kleuren van de Griekse vlag, maar ook van de traditionele Griekse witte huisjes en het azuurblauwe water van de Ionische Zee. Voor een verkoelende duik in dat heerlijke water kun je terecht op het 8 kilometer lange kiezelstrand. Het is één van de langste stranden van Corfu, dus plek zat om je handdoek uit te spreiden. En ook de kids hebben genoeg ruimte om lekker rond te spetteren en zandkastelen te bouwen. Wel zo fijn tijdens een zonvakantie in Griekenland met het hele gezin. Bovendien bevindt het strand zich op slechts 200 meter van het appartement van TUI, ideaal toch? En 's avonds, wanneer je na een heerlijke vakantiedag onder de lakens kruipt, sust het zachte ruisen van de Ionische Zee je in slaap…

Fenomenaal uitzicht vanaf de Pantokrator

Wie tijdens een Last Minute Acharavi ook graag de omgeving wil verkennen kan de 907 meter hoge Pantokrator, de trots van Corfu, beklimmen. Het is een flinke klim, maar bovenaan word je beloond met een fenomenaal uitzicht over het eiland en het Griekse vasteland. Na zo’n inspanning verdienen je voeten wel wat rust. Gelukkig kun je in de weelderige tuin bij het appartement van TUI weer lekker opladen. Trek een paar baantjes in het zwembad of installeer je op een ligbed met een tijdschrift of een spannend boek. Heerlijk! En over heerlijk gesproken, ook op culinair gebied kom je tijdens een vakantie in Griekenland niets tekort. Salades met feta en een flinke scheut olijfolie, tsasiki, verse vis… Dat wordt smullen!

Bekijk alle Last Minutes Acharavi (5)