Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Dassia

Maak je klaar voor een heerlijk ontspannen Last Minute Dassia, in het oosten van het Griekse eiland Corfu. Schuif aan in de taverna en proef van typisch Griekse gerechten. Of relax aan het 1,5 kilometer lange kiezelstrand. Maar ook cultuur en historie wachten op je om de hoek. Want in het 12 kilometer verderop gelegen Corfu-Stad ontdek je eeuwenoude vestingen, de vissershaven en het met bomen omzoomde Spianada plein.

Last Minute Dassia
  • Azuurblauwe Ionische Zee
  • Feesten in beachclubs
  • Groen achterland Corfu
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Dassia (3)

Een Last Minute Dassia: kroegjes en kiezelstranden

“Yassas!”… Dassia begroet je. In dit kustplaatsje in het oosten van het Griekse eiland Corfu vind je tijdens je Last Minute tal van barretjes en restaurants voor een leuke avond uit. Bij één van de lokale taverna’s schuif je aan voor een typische Griekse maaltijd voorafgegaan door een zomerse ‘ouzo’ met ijs. “Yamas”… proost! Dassia is ook de plek voor een ontspannen strandvakantie. Vanaf de pier neem je een duik in de azuurblauwe zee. En het 1,5 kilometer lange kiezelstrand van Dassia loopt geleidelijk af in zee en is daarmee ook heel geschikt voor een strandvakantie met de kinderen.

Cultuur snuiven in Corfu-Stad

Een strandvakantie in Dassia kun je heel gemakkelijk afwisselen met een dosis cultuur in Corfu-Stad. Deze hoofdstad van het gelijknamige eiland vind je op 12 kilometer afstand en wordt door de Grieken zelf Kerkyra genoemd. De oude binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Blikvangers zijn de twee historische forten: de 15e -eeuwse oude vesting en de in 1572 gebouwde ‘nieuwe’ vesting. Hier vind je ook de ‘Paleo Limani’, de oude haven, waar de vangst van de dag wordt binnengehaald en dobberende zeiljachten op je wachten. Een drankje doe je op het centrale Spianada plein. In de schaduw van de bomen op dit in Franse stijl gebouwde plein is het goed toeven.

Bekijk alle Last Minutes Dassia (3)