Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Ipsos

Op de valreep nog een vakantie naar de Griekse zon? Boek een Last Minute Ipsos bij TUI en laat je betoveren door de schoonheid van het Griekse eiland Corfu. Ga lekker bijbruinen op het strand en zoek verkoeling in het helderblauwe water van de Ionische Zee. Of beklim de berg Pantokrator en neem een kijkje bij het Pantokrator klooster dat zich bovenop de berg bevindt. Het uitzicht over Corfu is onbeschrijfelijk mooi.

Last Minute Ipsos
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Genieten op Corfu

Struinen over de boulevard, een bootje huren en lekker ronddobberen op het helderblauwe water van de Ionische Zee, of afkoelen met een drankje op een van de terrasjes: voor een ontspannen zonvakantie op het Griekse eiland Corfu ben je in Ipsos aan het juiste adres. Het hotel van TUI is een heerlijke plek om te vertoeven tijdens je Last Minute Ipsos. Het strand ligt praktisch voor de deur en ook het sfeervolle centrum is lekker dichtbij. Ideaal toch? En het uitzicht op de groene heuvels en hemelhoge cipressen is ook niet verkeerd. Voor het echte vakantiegevoel moet je tijdens je vakantie in Ipsos op de boulevard zijn. Dit is dé plek om te genieten van een lekker drankje in de zon, of van een heerlijke gyrosschotel in een van de traditionele taverna's. Omringd door Grieks geroezemoes en met de warme zon op je gezicht smaakt alles nog lekkerder.

Spectaculair uitzicht vanaf de Pantokrator

Voor een sportieve uitdaging kun je tijdens je Last Minute Ipsos de berg Pantokrator beklimmen. Met een hoogte van 917 meter is het de op één na hoogste berg van de Ionische eilanden. Het is een hele klim, maar bovenop de berg wacht je een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van het eiland: het Pantokrator klooster. Het klooster dateert uit 1347 en bevat een aantal indrukwekkende fresco's. Maar eigenlijk is het uitzicht vanaf de top van de Pantokrator de klim naar boven al meer dan waard. Op heldere dagen heb je een schitterend uitzicht over Corfu en een groot deel van het Griekse vasteland. Misschien zie je het hotel van TUI ook wel liggen tussen al het groen.