Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Baia Domizia

Tijdens een vakantie Baia Domizia combineer je zonnen aan de Italiaanse Golf van Gaeta met het beklimmen van de beroemde Vesuvius. Baia Domizia ligt namelijk op een uur rijden van Napels en de actieve vulkaan. Met TUI verblijf je op een camping of vakantiepark in een schaduwrijk pijnbomenbos. Het gouden strand aan de Tyrreense Zee ligt op loopafstand en is de plek om te luieren onder de zon. Al kun je hier ook goed windsurfen.

Vakantie Baia Domizia

Zonnen aan de Golf van Gaeta

Altijd al eens een van de culturele steden in Italië willen bezoeken en ondertussen genieten van zon, zee en strand? Dan is een vakantie Baia Domizia iets voor jou. Deze badplaats ligt niet alleen aan de Golf van Gaeta, maar ook op een uurtje rijden van de bruisende stad Napels. Bij TUI kun je tijdens een vakantie Baia Domizia verblijven op een camping in een schaduwrijk pijnbomenbos of op een vakantiepark met privé strand. Op het gouden strand aan de Tyrreense Zee is het goed toeven onder de zon op een ligbed. Al kun je hier ook goed windsurfen. In de avonduren is het centrum van Baia Domiza de plek waar je bij een van de vele ijssalons en pizzeria's smult van de Italiaanse keuken.

De culturele hoogtepunten van Napels

Voor een culturele dagtrip is Napels de perfecte stad. Rijk versierde paleizen, smalle straatjes waar de waslijnen boven hangen en vele snuisterwinkeltjes vormen het straatbeeld van Napels. Tijdens een vakantie Baia Domizia is het een klein uur rijden naar de stad waar de pizza margherita geboren is. Bij de beroemde witte kathedraal van Napels vind je dan ook vele terrassen waar je van deze beroemde pizza kunt proeven. Altijd al eens de Vesuvius vulkaan willen beklimmen? Dan is dit je kans. De trein brengt je door een indrukwekkend maanlandschap voordat je met een gids de kraterrand van de Vesuvius al wandelend bereikt. Een onvergetelijk uitzicht staat je te wachten.