Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Skiathos

Met een decor van pijnbomen, witte stranden, de azuurblauwe Egeïsche Zee en gezellige Griekse restaurantjes stap je op Skiathos een filmset binnen. Ga de hoofdrolspelers van de film Mama Mia achterna tijdens een Last Minute Skiathos en verblijf in een 5 sterren hotel op dit groene eiland van de Sporaden. Basilias Beach ligt op loopafstand en ook de knusse hoofdstad Skiathos-stad met zijn haven ligt dichtbij.

Last Minute Skiathos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Skiathos (5)

In alle rust zonnen op Skiathos

Verscholen tussen groene olijf- en pijnbomen en op loopafstand van de kustlijn aan de Egeïsche Zee ligt het 5 sterren hotel van TUI op het Griekse eiland Skiathos. Rustzoekers kunnen hun hart ophalen op dit groene eiland van de Sporaden aangezien massatoerisme hier ver te zoeken is. Wel vind je er witte stranden en baaien met azuurblauw water zoals in het westelijk gelegen dorpje Basilias. Wie een Last Minute Skiathos in luxe wil doorbrengen kan hier terecht in het hotel van TUI dat op een paar passen van het zand van Basilias Beach ligt. Luier op een ligbedje onder een rieten parasol of bekijk de film Mama Mia op je Ipad aangezien deze is opgenomen op Skiathos.

Knusheid in Skiathos-stad

Voor een decor van smalle straatjes en stenen huizen met roodgekleurde daken moet je tijdens een Last Minute Skiathos in de hoofdstad van het eiland zijn. Skiathos-stad beschikt niet alleen over een gezellig centrum, maar ook over de oude haven Vorio Neo Limani waar de kleurrijke vissersboten voor anker liggen. Wie verblijft in een appartement van TUI maar een keer geen zin heeft om te koken kan in de haven terecht bij de vele ouzeri's en hier van Griekse Mezedes proeven. Overigens bevindt zich in Skiathos-stad ook het voormalige huis van de Griekse schrijver Papadiamantis dat tegenwoordig dienst doet als museum.

Bekijk alle Last Minutes Skiathos (5)