Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Caorle

Schijnt de zon in zomers Nederland even wat minder dan je had gehoopt? Grote kans dat aan de andere kant van de Alpen de Italiaanse zonnestralen de Venetiaanse Rivièra wél verwarmen. Tijd dus voor een Last Minute naar Caorle. Zo lig je binnen de kortste keren bij aangename temperaturen op het gouden Levante zandstrand aan de Adriatische Zee. En ook een dagtrip naar Venetië is vanuit Caorle zo gemaakt.

Zonnige Last Minute Caorle

In het noordoosten van Italië, aan de Venetiaanse Rivièra, ligt de gezellige kustplaats Caorle. Een ideale uitvalsbasis voor een dagtrip naar de beroemde bezienswaardigheden van Venetië. Maar ook in het dorpje zelf is van alles te beleven. Bovendien kun je in het zomerseizoen aan de andere kant van de Alpen vaak genieten van zon en aangename temperaturen. Boek bij TUI dus gerust een Last Minute naar Caorle, wanneer het weer in Nederland tegenzit. Zo zit je al binnen enkele dagen op het gouden Levante strand aan de helderblauwe Adriatische Zee. Of op een terrasje aan de lange Lungomare Trieste, voor verse pasta met uitzicht op de aan zee gelegen kerk Madonna dell'Angelo.

Voordelige stedentrip Venetië

Natuurlijk kun je tijdens een Last Minute Caorle ook een stedentrip Venetië niet overslaan. Al is het alleen al om de prachtige glazen souvenirs, die je op het eilandje Murano vindt. Maar je kunt natuurlijk ook instappen bij een zingende gondelier, voor een rondvaart over het Canal Grande. Bekijk tijdens een vakantie in Italië de rijkelijk versierde paleizen langs het groenblauwe water. En bewonder ook de vier bruggen, waaronder de bekende 16e eeuwse Rialtobrug. Onze aanrader: een privé-gondel is natuurlijk wel zo romantisch. Maar je kunt ook van tevoren via internet een kaartje kopen voor een gedeelde gondel. Wel zo voordelig.

Bekijk alle Last Minutes Caorle (6)