Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Lido di Pomposa

Voor een heerlijke strandvakantie en een lekker vakantiekleurtje zit je helemaal goed met een vakantie Lido di Pomposa, een authentiek plaatsje aan de Noord-Italiaanse Rivièra. Ga lekker zwemmen in het helderblauwe water van de Adriatische Zee, maak een uitstapje naar het romantische lagunestadje Comacchio, of verken het bijzondere natuurgebied van de Po-delta. Misschien spot je hier wel flamingos!

Strandvakantie in Lido di Pomposa

Toe aan een ontspannen strandvakantie aan de Noord-Italiaanse Rivièra? Dan ben je in het Italiaanse plaatsje Lido di Pomposa aan het juiste adres! De camping van TUI bevindt zich pal aan het zandstrand van Lido di Pomposa, ideaal! Ga lekker zonnebaden met uitzicht op het helderblauwe water van de Adriatische Zee. Voor een verkoelende duik kun je ook terecht bij een van de zwembaden op de camping van TUI. Zei daar iemand ‘bommetje’?

Als je tijdens je vakantie Lido di Pomposa zin hebt in een leuk uitstapje rijd je in no-time naar een van de nabijgelegen steden zoals het romantische lagunestadje Comacchio. Het centrum van de stad bestaat uit 13 kleine eilandjes die met elkaar verbonden zijn. Een boottochtje door de kanalen om de bezienswaardigheden te ontdekken is dan ook een echte aanrader! Bovendien vind je op slechts 40 minuten rijden de indrukwekkende renaissancestad Ravenna.

Flamingo’s in de Po-delta

Flamingo’s zien tijdens je vakantie Lido di Pomposa? Bij de binnenzee van Comacchio in het Nationale Park van de Po-delta kun je deze tropische roze rakker en nog vele andere vogelsoorten bewonderen. Het natuurgebied staat namelijk bekend om de vele planten- en diersoorten die hier voorkomen. Tip: huur een fiets bij de camping van TUI en ontdek de natuurrijke omgeving op je eigen tempo. Lekker doortrappen kost energie, dus na je tocht is het tijd voor een echte Italiaanse pizza in een van de authentieke restaurantjes in het centrum van Lido di Pomposa. Squisito!

Bekijk alle vakanties Lido di Pomposa (2)