Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Cinque Terre

Pak je wandelschoenen maar in, want tijdens een Last Minute in Cinque Terre volg je de mooiste wandelpaden langs de Ligurische Kust. En vergeet ook je camera niet, voor de adembenemende uitzichten over de Ligurische Zee en de kleurrijke dorpjes van Cinque Terre. Heb je het warm gekregen van al dat wandelen? Vanaf een hotel in Monterosso ben je zo op het Fegina-strand voor een duik in het helderblauwe water.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cinque Terre vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Kleurrijke Last Minute Cinque Terre

Aan de westkust van Italië, op en onder de hoge kliffen die steil in de Ligurische Zee aflopen, liggen de vijf kleurrijke dorpjes van Cinque Terre. Wie bij TUI nu een Last Minute naar Cinque Terre boekt, kan nog deze week selfies sturen vanaf de Ligurische Kust. Onze aanrader: boek behalve slippers ook goede wandelschoenen in. Het is om veiligheidsredenen namelijk verboden om de smalle wandelpaden van de Cinque Terre tijdens een vakantie in Italië met slippers aan te trotseren. En de paden niet volgen, is tijdens een vakantie Cinque Terre geen optie. Neem bijvoorbeeld het kustpad Sentiero Azzurro van Varnazza naar Monterosso al Mare. Dwars door de dichte bossen, met zo nu en dan een doorkijkje. Vergeet je camera niet mee te nemen, want het uitzicht over de Ligurische Zee, de felgekleurde huizen van de dorpjes en de hoge kliffen is betoverend mooi.

Hotel aan zee in Monterosso

Boek je een Last Minute in Cinque Terre in een hotel in Monterosso al Mare? De naam zegt het al, dit charmante plaatsje ligt aan de voet van de hoge kliffen, direct aan zee. Vanuit het hotel hoef je alleen de lange boulevard Via Fegina maar te volgen naar het Fegina-strand, voor een duik in de Ligurische Zee. En wanneer je genoeg gezwommen hebt, vind je aan de boulevard tal van gezellige terrasjes voor verse pasta of pizza. Maar je kunt natuurlijk ook eerst terugwandelen naar het hotel in Cinque Terre, en een overheerlijke gelato eten met uitzicht op de fontein op de binnenplaats.

Bekijk alle Last Minutes Cinque Terre (8)

Populaire bestemmingen