Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Campofelice di Roccella

Vakantie Campofelice di Roccella

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Sicilië
  4. Campofelice di Roccella

Een decor van met citrusbomen versierde heuvels, kraakhelder water van de Middellandse Zee en de vierkante Torre Roccella vormen het gezicht tijdens een vakantie Campofelice di Roccella. In dit dorp op het Italiaanse eiland Sicilië kun je heerlijk luieren op het witte, langzaam aflopende Lido Bonito. Wie liever wandelt langs culturele bezienswaardigheden kan vanuit het 4 sterren hotel van TUI koers zetten naar de stad Cefalù.

Vakantie Campofelice di Roccella
Bekijk alle vakanties Campofelice di Roccella (2)

Een zonvakantie in Campofelice di Roccella

Een heuvelachtig landschap met citrusbomen aan de ene kant en kraakhelder water van de Middellandse Zee aan de andere kant vormen het decor van een vakantie Campofelice di Roccella. Dit dorp ligt in het noorden van het Italiaanse eiland Sicilië en staat vooral bekend om de vierkante Torre Roccella dat een overblijfsel is van een middeleeuws kasteel. Onder toeziend oog van deze toren kun je op het witte zand van Lido Bonito heerlijk zonnen om af en toe een verkoelende duik te nemen in zee. Het 4 sterren hotel van TUI staat direct aan het strand dat langzaam afloopt en dus ideaal is voor een familievakantie. Overigens verblijf je in het hotel op basis van All Inclusive zodat de portemonnee op de kamer kan blijven.

Cultuur snuiven in Cefalù

Voor een dagje cultuur snuiven kun je vanuit het hotel in Campofelice di Roccella koers zetten naar de historische stad Cefalù. Deze stad ligt aan de noordkust van Sicilië en dankt zijn gezicht aan de La Rocca rots waar aan de voet de kathedraal van Cefalù staat. Deze Il Duomo di Cefalù is gebouwd in een Arabisch-Normandische stijl en kent dan ook een mengeling van Christelijke en Islamitische bouwkunst. Volg tijdens een vakantie Campofelice di Roccella in Cefalù ook eens het wandelpad langs de La Rocca rots om te genieten van indrukwekkende uitzichten over de azuurblauwe Middellandse Zee en de megalithische stadsmuur.

Bekijk alle vakanties Campofelice di Roccella (2)