Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Campofelice di Roccella

Ga met TUI op vakantie naar Campofelice di Roccella en laat je betoveren door de schoonheid van het Italiaanse eiland Sicilië. Het heuvelachtige landschap, helderblauwe water van de Middellandse Zee en de heerlijk geurende citrusbomen vormen een prachtig decor. Ontspan op het Lido Bonito zandstrand of ontdek de bezienswaardigheden zoals de middeleeuwse Torre Roccella. Splendido! Beeldschoon!

Vakantie Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella: authentieke Italiaanse charme op Sicilië

Campofelice di Roccella is zonder twijfel een van de mooiste dorpjes op het Italiaanse eiland Sicilië. De glooiende heuvels met heerlijk geurende citrusbomen vormen een adembenemend decor, en ook het middeleeuwse karakter van het dorpje zal zeker indruk maken. Dwaal door de kronkelende straatjes en ontdek bijzondere bezienswaardigheden zoals de iconische Torre Rocchella. Deze vierkante middeleeuwse toren is het pronkstuk van het dorp en mag zeker niet op je vakantiefoto's ontbreken!

Zon, zee, strand, en nog meer zon

Een zonvakantie op Sicilië is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het strand. En wat voor een strand! Het Lido Bonito zandstrand is alles waar je tijdens een strandvakantie op hoopt: het zachte zand en het helderblauwe water van de Middelandse Zee vormen een prachtig decor. Een ideaal plekje om lekker aan je vakantiekleurtje te werken. Zijn de kids mee op vakantie in Campofelice di Roccella? Ook voor hen valt er genoeg te beleven. Zij kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin of spetteren in een van de zwembaden bij het hotel. Bommetje! En ondertussen geniet jij in de schaduw van een parasol van een lekkere cocktail. Ook fijn: in het 4 sterren hotel van TUI verblijf je op basis van All Inclusive, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bijkomende kosten voor eten en drinken. Nog een ijsje jongens?