COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Marina di Bibbona

Last Minute Marina di Bibbona

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Toscaanse Kust
  4. Toscane
  5. Marina di Bibbona

De Italiaanse badplaats Marina di Bibbona is niet voor niets een populaire bestemming voor een strandvakantie aan de Toscaanse Kust. Geniet van het zachte ruisen van de golven terwijl je op het zandstrand aan je vakantiekleurtje werkt, of trotseer diezelfde golven door een surfplank te huren. Voor een beetje cultuur tijdens je Last Minute Marina di Bibbona bezoek je het indrukwekkende fort. Of plan een dagtrip naar Livorno.

Last Minute Marina di Bibbona

Strandvakantie in Marina di Bibbona

Een vakantie in Marina di Bibbona is liefde op het eerste gezicht. Dit plaatsje aan de Toscaanse kust combineert het prachtige Toscaanse landschap met een heerlijk zacht zandstrand. En wanneer je een Last Minute Marina di Bibbona boekt bij TUI verblijf je altijd op een camping vlakbij het strand. Je staat al met je voeten in het zand voordat je 'gelato' kunt zeggen! Geniet van de Italiaanse zon op je huid, of ga op de avontuurlijke toer en huur een surfplank om de golven te trotseren. En wanneer je moe bent, of wanneer de zon je een beetje te fel wordt, zoek je gewoon de schaduw van een pijnboom op. Vlak achter het strand van Marina di Bibbona bevindt zich namelijk het natuurgebied Tomboli di Cecina, een schitterend pijnbomenbos van meer dan 400 hectare groot.

Op de culturele toer in Livorno

Wie tijdens een Last Minute Marina di Bibbona ook graag een beetje cultuur meepikt, kan terecht bij het fort van Marina di Bibbona. Dit fort uit de 18e eeuw is een van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Pak je het liever wat grootser aan? Geen probleem. Vanaf de camping van TUI rijd je in nog geen uur naar Livorno, de op twee na grootste havenstad aan de westkust van Italië. Hier kun je uren ronddwalen door de stadswijk Venezia. Of neem een kijkje bij het Fortezza Nuova, een imposante vesting uit de 16e eeuw. Echt een aanrader tijdens je autovakantie aan de Toscaanse Kust.