Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Pisa

Je fotocamera draait overuren tijdens een Last Minute Pisa. Dat heeft alles te maken met de vele selfies die je bij én met de beroemde scheve toren van Pisa maakt. Maar ook met de spierwitte Duomo Santa Maria Assunta die van binnen rijkelijk versierd is met fresco’s en mozaïeken. Bijkomen van het sightseeing in de Italiaanse stad doe je op de schaduwrijke camping van TUI. Met een verse pizza natuurlijk.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Pisa vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Last Minute Pisa
  • Boek nu incl. vlucht en autohuur
  • Op en top cultuur snuiven
  • Selfie voor de Toren van Pisa
Bekijk alle Last Minutes Pisa (3)

Selfies met de toren van Pisa

Je eigen selfie met de toren van Pisa? Dat doe je door de scheve toren in de Italiaanse stad nog schever te duwen. Net zoals miljoenen toeristen al eerder hebben gedaan. Ach, het blijft leuk. Kies bij TUI voor een Last Minute Pisa en vlieg nog dit weekend naar de stad van de beroemde toren. Een selfie is zo gemaakt. Het beklimmen van de 55 meter hoge toren duurt iets langer. Die vele trappen bedwingen neemt wat tijd in beslag. Gelukkig is het uitzicht over Pisa de klim meer dan waard. Misschien zie je in de verte zelfs wel de schaduwrijke camping van TUI liggen. Hier wacht na het sightseeing het zwembad. Wel zo lekker een frisse duik nemen.

Sightseeing bij de kathedraal van Pisa

Wist je dat niet alleen de toren van Pisa de stad zijn gezicht geeft? Naast de toren, op het Piazza dei Miracoli, staat namelijk de prachtige Duomo Santa Maria Assunta. De spierwitte kathedraal is dankzij de marmeren buitenkant enorm indrukwekkend. Al is het interieur dankzij de middeleeuwse fresco’s en kleurrijke mozaïeken minstens net zo bijzonder. Tijdens de Last Minute Pisa kun je ook hier jaloersmakende kiekjes schieten. Na afloop wacht op de camping van TUI de barbecue. Al is een pizza afhalen misschien nog wel lekkerder. En typisch Italiaans natuurlijk. Buon appetito!

Bekijk alle Last Minutes Pisa (3)