COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Friuli-Venezia Giulia

Last Minute Friuli-Venezia Giulia

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Friuli-Venezia Giulia

Stap tijdens een Last Minute Friuli-Venezia Giulia de auto in en rijd deze onontdekte streek in het noordoosten van Italië tegemoet. Groene heuvels met wijngaarden, gouden stranden en azuurblauw water van de Adriatische Zee geven Friuli-Venezia Giulia zijn schilderachtige gezicht. Bij TUI kun je verblijven op een camping aan het strand. Vanuit hier rijd je ook zo naar Venetië voor het maken van een romantische gondeltocht.

Last Minute Friuli-Venezia Giulia
Bekijk alle Last Minutes Friuli-Venezia Giulia (1)

Het afwisselende landschap van Friuli-Venezia Giulia

Op steenworp afstand van Venetië kun je tijdens een Last Minute Friuli-Venezia Giulia in alle rust genieten van de gouden stranden aan de Adriatische Zee. Friuli-Venezia Giulia is een streek in het noordoosten van Italië die nog ongerept en onontdekt is. In badplaatsen als Lignano Sabbiadoro, Marina Julia, Grado en Duino Aurisina kun je met TUI verblijven op een schaduwrijke camping direct aan het strand. Natuurliefhebbers kunnen kiezen voor een camping in Flambruzzo dat omringd wordt door groene heuvels en glooiende wijngaarden. Trek de wandelschoenen maar aan voor een culinaire wandeltocht door de groene omgeving van Friuli-Venezia Giulia.

Op ontdekking in cultureel Venetië

Een cultureel uitstapje naar Venetië is tijdens een Last Minute Friuli-Venezia Giulia zo gemaakt. Vanuit de campings van TUI is het zo’n uur tot anderhalf uur rijden naar de stad van de kanalen en bruggen. Venetië is wereldwijd bekend om de mogelijkheid van het maken van een romantische gondeltocht. Maar wist je dat Venetië ook versierd wordt door indrukwekkende bezienswaardigheden. Vooral de San Marco Basiliek op het gelijknamige plein is een bezoek waard. De Gotische versieringen van deze kerk zijn samen met de grote koepels en kleurrijke plafondschilderingen sprookjesachtig te noemen. Vergeet je camera dus niet mee te nemen.

Bekijk alle Last Minutes Friuli-Venezia Giulia (1)