Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Ladispoli

Gooi de comfortabele schoenen en de zwemkleding maar alvast in de auto, want die heb je tijdens een Last Minute Ladispoli zeker nodig. Deze rustige badplaats ligt aan de Tyrreense Zee in Italië, vlakbij Rome. Je relaxt er op het donkere zand van het Ladispoli-strand, eet er verse Pizza en komt zo zeker tot rust. Voor een dagje uit stap je op de trein naar Rome. Daar wachten namelijk beroemde historische trekpleisters op je.

Last Minute Ladispoli

Rust op het strand in Ladispoli

Tijdens een Last Minute Ladispoli neem je echt even afstand van de stress van thuis. Ladispoli is een kleine badplaats op slechts 40 kilometer van Rome. Hier overheersen rust, zon en heerlijke Italiaanse temperaturen. Vanuit het hotel van TUI wandel je in minder dan 5 minuten naar het zandstrand van Ladispoli. Als je graag in comfort relaxt, kun je hier moeiteloos een ligstoel met parasol huren. Zijn de kinderen mee? Die bouwen met het warme zand beslist de mooiste zandkastelen. En deze vakantiedag in Italië sluit je uiteraard af met een verse Pizza Romana in een van de vele pizzeria's van Ladispoli.

Dagje cultuur in Rome

Een groot voordeel van Ladispoli is zijn ligging vlakbij Rome. Zo combineer je een dagje cultuur snuiven in de Italiaanse hoofdstad eenvoudig met het gemoedelijke strandleven van Ladispoli. De auto kun je gewoon laten staan, want de trein brengt je in een klein uur naar het centrum van Rome. Maak vooraf een programma, want het is onmogelijk om alle hoogtepunten in een dag te zien. Toch moet elke cultuurliefhebber trekpleisters als de Sint Pieter in Vaticaanstad, het Forum Romanum en het Colosseum eens gezien hebben. Ook slenteren door de smalle stegen van de knusse wijk Trastevere aan de Tiber is een onbetwist hoogtepunt van een Last Minute Ladispoli.