Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last Minute Napels

Dringend toe aan een verandering van omgeving? Vertrouw dan op de reisverhalen van Goethe en boek een Last Minute Napels. Met een historisch centrum vol kerken en kastelen, zul je tijdens deze Italiaanse stedentrip niet teleurgesteld worden. En voordat je een ’s avonds een Pizza Napoletana bestelt, kun je ook nog per boot de heldere Golf van Napels oversteken voor een bezoek aan de (fel)Blauwe Grot op eiland Capri.

Last Minute Napels
  • Bovenop de vulkaan Vesuvius
  • De stad van de pizza en pasta
  • Per trein naar Pompeï
  • Rijke historie en cultuur
  • Prachtige Baai van Napels
Bekijk alle Last Minutes Napels (1)

Goethe’s schoonheid

Wie Napels heeft gezien, kan nooit meer treurig zijn. Wandelend door de kenmerkende smalle Italiaanse straatjes aan een helderblauwe Golf van Napels begrijp je meteen waarom de Duitse schrijver Goethe zo onder de indruk was van de stad. De magie van Napels begint eigenlijk al direct bij aankomst, wanneer je bij TUI een 4 sterren hotel met uitzicht op de beroemde vulkaan Vesuvius boekt. Vanuit het centraal gelegen resort ben je tijdens een Last Minute Napels zo in het historische centrum van de stad; onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed. Hier kun je een bezoek brengen aan de prachtige fresco’s en mozaïeken van de 14e eeuwse Duomo di Napoli. Of bewonder de imposante torens en witmarmeren triomfboog van het 13e eeuwse Castel Nuovo,

Pizza na gekleurde bezienswaardigheden

Heb je de historische bezienswaardigheden van de oude stad gezien en ben je even toe aan iets heel anders? Dan kun je op stap met een gids van Blue Grotto Tours voor, de naam zegt het al, een dagexcursie naar de Blauwe Grot op het eilandje Capri. Per boot vaar je door een circa 4 meter hoge ingang de grot in, waar het water felblauw kleurt door de reflectie van de zon in de holte. Teruggekomen in Napels kun je vanuit een direct aan zee gelegen hotel toekijken hoe de ondergaande zon het voor de kust gelegen Castel dell’Ovo van een gouden gloed voorziet. Als dat niet romantisch is! Kun je daarna meteen plaatsnemen in het restaurant van het luxe resort voor een typisch Italiaanse maaltijd. Want wat is een Last Minute in Napels, zonder een Pizza Napoletana?

Bekijk alle Last Minutes Napels (1)