Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Loano

Last Minute Loano

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Italiaanse Rivièra
  4. Ligurië
  5. Loano

Beleef volgende week al La Dolce Vita in Italië tijdens een Last Minute Loano. Met een kustlijn vol gekleurde huisjes en een uitgestrekt strand is Loano de perfecte scene voor je zonvakantie. Aan historie ontbreekt het niet want de Romeinen hebben hun sporen achtergelaten met de vele monumenten. Vind verkoeling bij de grootste grottenverzameling van Europa en begeef je in Italiaanse sferen met een wijntje en pasta Carbonara.

Last Minute Loano

De Italiaanse sferen van Loano

Heb je het over de Bloemenrivièra dan heb je het over een kustlijn vol gekleurde huisjes en prachtige stranden. Zo ook in Loano. Het stadje is gesticht door de Romeinen waardoor je wandelend door het kleurrijke centrum monument na monument tegenkomt. Een mooi stukje historie is de San Giovanni Battista kerk met Gotische deuren en lancetvensters. Ook de fontein op Piazza Massena en de mozaïekvloer in het gemeentehuis zijn verrassende elementen tijdens een wandeling door de stad. Met de shuttlebus ben je zo weer in het hotel van TUI. Hier is het elke dag fijn wakker worden met in het uitzicht een zwembad en het lange strand. Deze ligt op maar 1km lopen en hier kun je maximaal relaxen op de vele ligbedjes.

Loano als culinaire stad

Italië is natuurlijk niet alleen goed voor historie en strand, tijdens een Last Minute Loano geniet je ook van de Italiaanse keuken. Kies elke avond uit een pizza Margarita, pasta Carbonara of een van de andere specialiteiten. Begeef je al helemaal in Italiaanse sferen met een lokaal wijntje erbij, salute! De Italiaanse zon schijnt bijna de hele dag door, zoek je wat verkoeling dan is de grootste grottenverzameling van Europa een aanrader. De avontuurlijke grotten van Toirano liggen op 7 kilometer afstand van het hotel van TUI. Hier kom je naast waanzinnige rotspartijen sporen van prehistorische dieren en bewijs van grotbewoners tegen. Een bijzonder uitstapje tijdens een bijzondere zonvakantie Loano.