Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Een romantische vakantie voor twee. Venetië is natuurlijk dé stad om romantisch met je lief te ontdekken. Met een gondel over het Canal Grande, stuinend over het San Marcoplein en de Rialtobrug. Benvenuto! Ook dichter bij huis zijn er prima plekken voor een romantische vakantie. Wat denk je van bourgondisch en gastvrij Maastricht met haar Vrijthof en de Sint Pieter. En in onze TUI BLUE for Two hotels geniet je samen van luxe en comfort.


Venetië: de perfecte romantische vakantie

Wie denkt aan een romantische vakantie denkt natuurlijk aan Venetië. Eerst romantisch overnachten in een luxe hotel, dan een gondeltocht door het Canal Grande, hét romantische uitje bij uitstek. Om je onderweg natuurlijk te vergapen aan de beroemde Rialtobrug, het Dogepaleis en het Piazza San Marco met de gelijknamige basiliek. Wist je dat er zelfs een Nederlandse villa, compleet met klokgevel en vuurtoren aan de lagune te vinden is? Ca’ Zappa werd in 1925 door een Nederlandse architect gebouwd.

Romantisch overnachten in Nederland

Een romantisch weekendje weg, maar niet te ver van huis? Denk dan eens aan een romantische overnachting in Maastricht. Vanaf het hotel van TUI ligt Limburgs hoofdstad aan je voeten. Wandel door de parken rondom de middeleeuwse stadsmuur en ontdek het riviertje de Jeker. In het gelijknamige Jekerkwartier, aan de Ezelmarkt heb je er een prachtig uitzicht op. Vanaf de top van de ‘Sint Pieter’ heb je een prachtig zicht op de stad. En wie romantisch wil dineren ontdekt de bourgondische gastvrijheid op de terrassen van het Vrijthof of op het plein voor de poorten van de ‘Slevrouwe’. En misschien is een romantisch dagje uit in Maastricht dan ineens “de sjoenste daag van dien leve”…

TUI BLUE for Two: een vakantie voor twee

Samen romantisch genieten: de TUI BLUE for Two hotels zijn er speciaal voor ontworpen. Een romantische vakantie voor twee. Met een luxe comfortabele kamer, een balkon of privéterras en verwennerij in à la carte vorm of buffet. TUI BLUE for Two hotels zijn te vinden over de hele wereld, van Griekenland tot Spanje en van Marokko tot Mauritius. Een romantische vakantie vol rust, ruimte en tijd voor elkaar. Bovendien zijn TUI BLUE for Two hotels altijd ‘Adults Only’.