NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Lucca

In de Italiaanse stad Lucca draait het allemaal om middeleeuwse bezienswaardigheden. Daarbuiten liggen de schilderachtige landschappen van Toscane op je te wachten. Stap de auto in voor een last minute Lucca en combineer beide. Vanuit het adellijke hotel van TUI rijd je de glooiende heuvels en kronkelige wegen zo tegemoet. Maar je bent ook zo in het centrum van Lucca met zijn stadsmuren, historische kerken en gezellige ‘piazze’.

Sightseeing in middeleeuws Lucca

Kies je voor een last minute Lucca? Dan kies je voor een autovakantie langs schilderachtige landschappen en historische steden. Lucca ligt in het noordwesten van Italië in de regio Toscane. De stad dankt zijn gezicht aan de middeleeuwse stadsmuur, historische kerken en adellijke villa’s. Met TUI kun je zelfs verblijven in zo’n villa net buiten Lucca. Begin de dag met een frisse duik in het zwembad voordat het sightseeing kan beginnen. Vooral om de Romaanse Duomo di San Martino kun je niet heen. Deze kathedraal is opgetrokken in grijs en wit marmer en heeft kleurrijke kunstwerken en schilderijen. Maak vervolgens een wandeling over de stadsmuren van Lucca of geniet bij Piazza dell’Anfiteatro van een overheerlijke Italiaanse pasta of pizza.

Toeren door Toscane

Tijdens een last minute Lucca wordt je ’s ochtends wakker met uitzicht op de glooiende heuvels van Toscane. De luxe villa van TUI ligt namelijk verscholen tussen de heuvels. Na een vers gezet kopje cappuccino is het tijd om de omgeving de verkennen. Stap de auto in en rijd de glooiende wegen van Toscane tegemoet. Wijngaarden, cipressen en authentieke boerderijtjes passeren de revue. Vergeet je mobiel niet op te laden, want tijdens de rondreis Lucca schiet je schilderachtige vakantiekiekjes. Vanuit Lucca kun je naar het kuuroord Montecatini Terme rijden en hier ontspannen in de thermale bronnen. Of zet koers naar Parco Naturale Migliarino San Rossore Massaciuccoli waar verborgen zandstrandjes aan de Ligurische Zee wachten.

Bekijk alle Last Minutes Lucca (2)