Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Montecatini Terme

Last Minute Montecatini Terme

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Toscane
  4. Montecatini Terme

Tijdens een Last Minute Montecatini Terme in het heuvelachtige Italiaanse Toscane kun je alle kanten op. Met TUI verblijf je nabij het 18e eeuwse Terme Tettuccio in het Parco deel Terme. Geniet van thermale baden voordat je de kinderen verwent met poppenshows in het Parco di Pinocchio, in Collodi. Of scoor een Firenze Card en ontdek alle musea van Florence, op een uurtje rijden. En ben je echt toe aan stranddag? Dan ligt het strand bij de badplaats Viareggio al op je te wachten!

Last Minute Montecatini Terme

Een Last Minute in een Toscaans rustoord

Kies je voor een Last Minute naar Montecatini Terme, dan beland je midden in het Toscaanse heuvellandschap. Nog mooier: kies je voor het 4 sterren hotel van TUI, dan verblijf je aan de rand van het Parco delle Terme. Dit park en de omgeving zijn in het bezit van 9 thermale baden waaronder het schitterende 18e-eeuwse Tettuccio in Art Nouveau stijl, aan de Viale Verdi. Je kunt in de baden terecht voor reinigende, thermale therapie. Alsof dat nog niet genoeg is zijn de hotels van TUI uitgerust met een eigen spa waar je van massages kunt genieten. Met de inbegrepen huurauto kun je de omgeving van Montecatini verkennen. Een excursie naar Florence is met een uurtje rijden zo gemaakt. Tip: haal een Firenze Card, bijvoorbeeld bij het Museo di Palazzo Vecchio. Zo kun je met eigen ogen de kunstwerken van onder andere Rembrandt, Goya en Durer bewonderen. Of gewoon van een Italiaans ijsje genieten terwijl je de schitterende piazza’s bewandelt.

De magie achterna in Montecatini Terme

Een Last Minute in het Noord-Italiaanse Montecatini Terme heeft meer in petto dan de thermale baden. Stap bijvoorbeeld eens op de funicolare naar de middeleeuwse burcht van het dorpje Montecatini Alto. Als je het treintje over de tandradbaan uitstapt waan je je in de middeleeuwen en heb je toegang tot een prachtig uitzicht. Met de klokkentoren Torre del Carmine als echte blikvanger. En op het centrale Piazza Giuseppe Giusti proef je op één van de terrasjes bijvoorbeeld van een gnocchi gorgonzola of een risotto. Spendeer je deze Last Minute in Montecatini Terme met je familie? Neem de kids dan mee naar het Parco di Pinocchio in Collodi, op een half uurtje rijden. Hier komen ze alle figuren uit het sprookje van Pinocchio tegen en leven ze zich uit met draaimolens en poppenshows. En kun je niet zonder een dag zon, zee en strand, dan rijd je binnen een half uur naar de zandstranden van de badplaats Viareggio. Je hebt het op deze Last Minute echt voor het uitkiezen.