Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Pietra Ligure

Voor een zonvakantie aan de Italiaanse Rivièra zit je helemaal goed tijdens een Last Minute Pietra Ligure. Dit authentieke plaatsje aan de Middellandse Zee met een door palmbomen gesierde promenade is werkelijk een plaatje! Ga lekker zonnen op het zandstrand, dwaal door de kronkelende straatjes in het oude centrum, en bewonder de parochiekerk die is opgedragen aan de heilige San Nicolo di Bari. Pietra Ligure is werkelijk een plaatje.

Last Minute Pietra Ligure
Bekijk alle Last Minutes Pietra Ligure (5)

Zonvakantie aan de Italiaanse rivièra

Pietra Ligure is een sprankelende Italiaanse badplaats aan de Middellandse Zee met een zeer karakteristiek centrum. Hier zit je, direct aan de Italiaanse Bloemenrivièra, helemaal goed voor een ontspannen zonvakantie met een cultureel tintje! Zin om te zwemmen? Het strand bij Pietra Ligure is een van de schoonste en mooiste van de Italiaanse rivièra. Bovendien loop je vanaf het luxe appartement van TUI in no-time naar het strand, ideaal toch? Maar een ‘bommetje’ maken in het zwembad bij het appartement is natuurlijk ook een optie. En daarna opdrogen in de Italiaanse zon met een drankje binnen handbereik, heerlijk!

Flaneren over de boulevard van Pietra Ligure

Het authentieke centrum van Pietra Ligure wordt gekenmerkt door smalle straatjes die kenmerkend zijn voor de Ligurische dorpjes en steden. In het oudste gedeelte van het centrum bevinden zich een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de parochiekerk die is gewijd aan de heilige San Nicolo di Bari. Maar het echte spektakelstuk van Pietra Ligure is toch wel de door palmbomen en bloementuinen gesierde promenade. Tip: volg het voorbeeld van de locals en struin ’s avonds na je diner nog even over de promenade. De kleurrijke bloemen zijn een lust voor het oog!

Bekijk alle Last Minutes Pietra Ligure (5)