Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Porlezza

Aan de Italiaanse oever van het Meer van Lugano vier je tijdens een Last Minute Porlezza een rustige zonvakantie. Het Noord-Italiaanse Porlezza dankt zijn gezicht aan de pastelkleurige huizen en sfeervolle terrasjes op de Lungo Lago Giacomo Matteotti boulevard. Het strand, het diepblauwe water van het meer en de grillige bergtoppen van de Alpen maken het plaatje compleet. Per boot kun je de grens met Zwitserland oversteken en Lugano bezoeken.

Last Minute Porlezza: wat een decor

Een zonnig decor van grillige bergen, een diepblauw meer en pastelkleurige huizen wacht op je tijdens een Last Minute Porlezza. Dit sfeervolle Italiaanse stadje grenst aan het Meer van Lugano dat nog vrij is van massatoerisme. Hier kun je in alle rust luieren op het strand bij het appartement van TUI of met een kano het meer opvaren. En wat dacht je van flaneren op de met bomen omzoomde Lungo Lago Giacomo Matteotti boulevard? Hier proef je 's avonds op een sfeervol terras van heerlijke wijn terwijl de zon langzaam wegzakt in het Meer van Lugano. Op woensdagavond kun je op de boulevard van Porlezza sjaals en tassen kopen op de wekelijkse ambachtsmarkt.

Op bezoek in het mondaine Lugano

Cultuurliefhebbers zetten tijdens een last minute Porlezza per boot koers naar de mondaine stad Lugano. Deze Zwitserse stad is de naamgever van het Meer van Lugano en wordt versierd door imposante paleizen en een romantische promenade. Maar ook door de witte San Lorenzo kathedraal die uit de middeleeuwen stamt. In deze kerk bekijk je de bustes van de koningen Salomon en David. Vervolgens kun je op de Riva Giocondo Albertolli boulevard een sfeervol terrasje opzoeken en smullen van de Zwitserse en Italiaanse keuken. Het uitzicht op het meer is adembenemend. Bezoek ook eens het casino van Lugano voor een bruisende avond uit.

Bekijk alle Last Minutes Porlezza (1)