Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Riva del Garda

De indrukwekkende landschappen van het Gardameer liggen aan je voeten tijdens een Last Minute Riva del Garda. In dit middeleeuwse stadje verblijf je in een luxe hotel met uitzicht op het diepblauwe water van het meer. De glooiende bergen, rotswanden en panoramawegen maken het decor compleet. Huur een kano om het Gardameer op te peddelen of geniet van de zon op een van de stranden rondom het hotel van TUI.

Een luxe zonvakantie aan het Gardameer

Een culturele zonvakantie vol waterpret is wat je krijgt in Riva del Garda. De stad ligt aan het Gardameer in het noorden van Italië en heeft een aantal luxe hotels. Bij TUI verblijf je tijdens een Last Minute Riva del Garda in zo’n hotel met uitzicht op het diepblauw gekleurde meer. Huur een kajak of waterfiets om het Gardameer op te varen of luier op een van de strandjes met de zon op je bol. Wist je dat het Gardameer omringd wordt door glooiende bergen en dennenbossen? Via kronkelige panoramawegen kun je het meer rondrijden net zoals James Bond deed in de film Quantum of Solace. De vele tunnels en steile rotswanden zorgen voor indrukwekkend decor.

Een culturele stadswandeling door Riva del Garda

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Riva del Garda beter de benenwagen nemen om het centrum van de stad te bekijken. Pastelkleurige huizen, smalle straatjes en historische stadspoorten vormen het stadsgezicht van Riva del Garda. Om ook de Torre Apponale niet te vergeten die hoog boven de stad uittorent. Beklim de 160 treden van deze middeleeuwse toren, want eenmaal boven is het uitzicht op het Gardameer indrukwekkend. Bijkomen van de klim doe je in het luxe hotel van TUI. Plons het zwembad in, zoek de wellness op of bewonder de zonsondergang op het dakterras met een goed glas wijn.

Bekijk alle Last Minutes Riva del Garda (11)