Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Trentino

In Noord-Italië ligt de regio Trentino Zuid Tirol. Een ideale plek voor een actieve vakantie die je in alle rust doorbrengt. De pittoreske dorpjes, kleurrijke weiden en grillige bergen van de Dolomieten worden nog niet overspoeld door toeristen en zijn dus heerlijk ongerept. Bij TUI kun je het hele jaar door een Last Minute Trentino boeken. Geniet in de zomer van de zon aan het Gardameer en sjees in de wintermaanden van de besneeuwde pistes.

Last Minute Trentino: ontdek de Dolomieten

Bij TUI kun je het hele jaar door kiezen voor een Last Minute Trentino en met eigen auto afreizen naar deze bergachtige regio in het noorden van Italië. In de zonnige zomermaanden laten de grillige bergtoppen van de Dolomieten en de kleurrijke weiden zich goed lenen voor een onvergetelijke wandeltocht. Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de honderden kilometers aan mountainbike-routes. Wist je dat ook het populaire Gardameer in Trentino ligt? Met TUI kun je verblijven in een hotel aan het Gardameer en allerlei watersporten uitproberen. Maar gewoon ontspannen op een van de zandstrandjes en genieten van de zon kan natuurlijk ook.

Een gevarieerde wintersport in Trentino

Zodra de eerste sneeuw valt is Trentino het domein van skiërs, snowboarders en langlaufers. Pittoreske dorpjes die niet overspoeld worden door toeristen zorgen ervoor dat je een wintersport in Trentino in alle rust doorbrengt. In de wintermaanden kun je tijdens een last minute Trentino verblijven in dorpjes als Sulden en Brixen en de besneeuwde pistes van de Dolomieten onveilig maken. Dankzij de gevarieerde pistes die in Trentino te vinden zijn kunnen zowel beginners als gevorderde wintersporters hier hun hart ophalen. Ontspannen doe je ’s avonds in de spa van het hotel van TUI. Of zet koers naar de stad Bozen, of zoals de Italianen zeggen, Bolzano en bezoek hier de sfeervolle kerstmarkt.

Bekijk alle Last Minutes Trentino (44)