Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Lago di Levico

Last Minute Lago di Levico

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Lago di Levico

Van alle meren in Noord-Italië is Lago di Levico de betoverendste. Het meer heeft een unieke vorm, wordt omringd door grillige bergen en prachtig groen van kleur. Fans van watersporten komen tijd te kort tijdens een Last Minute aan Lago di Levico, hier staan de surfzeilen altijd bol en vissen is er zeer populair. Na afloop is er niets lekkerder om bij te komen in een thermaal bad in het Italiaanse kuuroord Levico Terme! 

Last Minute Lago di Levico

Actieve vakantie aan het Levicomeer

In de regio Trentino-Zuid-Tirol, naast het Italiaanse Caldonazzo meer, ligt het schilderachtige Lago di Levico. Dit meer doet vanwege de vorm en ligging denken aan een Noors fjord, maar de temperatuur verraad dat je toch echt in het zonnige Italië bent! Wist je dat het Levicomeer een van de warmste meren van de Alpen is? Omgeven door heuvels met dichte bossen weerspiegelen de groene kleuren prachtig op het water. Dat is ook één van de redenen waarom Lago di Levico een prachtige smaragdgroene kleur heeft. Zowel vakantiegangers die ontspanning zoeken, als vakantiegangers die graag actief bezig zijn, zullen zeker hun gading vinden tijdens een Last Minute aan Lago di Levico. Maak gebruik van diverse watersportmogelijkheden als surfen, kanovaren en zwemmen, of maak een wandeling rondom het meer door de prachtige bergen. Volg bijvoorbeeld het pad naar de Panarotta berg en geniet vanaf de top van een adembenemend uitzicht over het meer! Houd je meer van een strandvakantie? Langs de oever vind je twee strandjes: La Taverne en Lido di Levico.

Moment voor jezelf in Levico Terme

Tijdens een Last Minute aan Lago di Levico met TUI verblijf je in het kuuroord Levico Terme.  Wereldwijd beroemd om de thermale baden is dit Italiaanse dorp dé plek om even helemaal tot rust te komen. Een bad in het arseen- en ijzerhoudende water dat uit de bronnen ontspringt, geeft je dat welverdiende momentje voor jezelf. Levico Terme zelf heeft door de mooie parken en straten versierd met bloemen een authentieke sfeer. Vanuit het 4 sterren hotel van TUI zit je in no time op een terras in het centrum van het Italiaanse dorp. Hier smikkel van een gelato onder het genot van live muziek. La dolce vita in Italië!