Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Lago di Levico

Aan water geen gebrek tijdens een Last Minute aan het Lago di Levico. Vanaf een camping of hotel aan het meer wandel je namelijk zo naar het strand. Maar ook een duik in het zwembad behoort tot de mogelijkheden. Even toe aan iets anders? Bewonder dan de Noord-Italiaanse schatten van Trento. De fresco's van het middeleeuwse Castello del Buonconsiglio bijvoorbeeld. En de bezienswaardigheden aan het Piazza Duomo.

Last Minute Lago di Levico
Bekijk alle Last Minutes Lago di Levico (2)

Waterrijke Last Minute aan het Lago di Levico

Misschien denk je bij een vakantie in het Noord-Italiaanse merengebied al snel aan het Gardameer of het Comomeer. Mag het wel wat rustiger? Dan is een Last Minute aan het Lago di Levico een echte aanrader. Vanaf een luxe camping of hotel in Levico Terme wandel je zo naar de oever van het meer. Om in alle rust van het uitzicht over het sprankelende water en de glooiende groene omgeving te genieten. Neem je ook de kids mee op vakantie in Italië? Een camping aan het Lago di Levico van TUI heeft een eigen strand. Dat ook nog eens bekroond is met een Blauwe Vlag. Maar je kunt natuurlijk ook een duik in een van de zwembaden nemen.

Culturele dagtrip Trento

Wil je tijdens een Last Minute aan het Lago di Levico ook de culturele bezienswaardigheden in de omgeving bewonderen? Maak dan een dagtrip naar Trento, gelegen op nog geen half uur rijden van het meer. Ga terug in de tijd in het 13e eeuwse Castello del Buonconsiglio, met kleurrijke plafondschilderingen, fresco's en zuilengalerijen. Of strijk neer op een van de gezellige terrasjes aan het Piazza Duomo in het hart van de stad. Voor verse pasta, met uitzicht op de middeleeuwse Torre Civica van het Palazzo Pretorio. Om natuurlijk ook de grote Fontana del Nettuno op het plein niet te vergeten.

Bekijk alle Last Minutes Lago di Levico (2)

Populaire bestemmingen