Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Levico Terme

Ontspannen aan het warmste meer van Europa? Dat doe je met een Last Minute naar Levico Terme, aan het Noord-Italiaanse Levico meer. Met TUI kom je op de familiecamping of in een luxe hotel helemaal tot rust. Actievelingen kunnen op het kristalheldere meer zeilen of windsurfen. En ben je in voor een excursie, dan is de stad Verona zeker een bezoek waard. Stap het Romeinse amfitheater Verona Arena binnen en beklim het balkon waarvandaan Juliet de liefde aan Romeo verklaarde.

Kuren in Levico Terme

Een Last Minute naar Levico Terme boeken? Dan verblijf je met TUI aan het warmste meer van Europa: het Lago di Levico in Noord-Italië. Kies je voor een luxe hotel of maak je er met de familie een kampeervakantie van? Je hebt hoe dan ook de keuze om te gaan zeilen, windsurfen of kanoën op het kristalheldere Levico meer. Het plaatsje Levico Terme is van oudsher een kuuroord. Het Levico meer ontspringt bij Monte Fravort en zorgt voor een heilzaam water. Eenmaal opgeladen kun je vervolgens het authentieke centrum van Levico Terme verkennen. Loop binnen bij de 14-eeuwse San Biagio kerk met zijn vele fresco’s en schilderingen. Een andere mooie plek om even aan de drukte te ontsnappen is het Habsburgse Parco Secolare degli Asburgo, aan de Via Guglielmo Marconi. Je loopt het park in via een straat vol kersenbloesem.

Een Last Minute langs Verona

Met TUI overnacht je tijdens een Last Minute in Levico Terme op een comfortabele camping tussen twee meren in. Op de camping kun je volleyballen en tennissen, en op het Lago di Levico kun je raften. Wil je activiteit met een stukje cultuur combineren, stap dan de fiets op over de Via Claudia Auguste. Langs de Via Claudia Auguste vind je het prachtige 13e eeuwse Castello di Pergine. Wandel door de bijbehorende tuinen en omringende bossen. Overweeg ook zeker een dagexcursie naar de Italiaanse stad Verona, op anderhalf uur rijden van Levico Terme. In Verona, de stad waar Romeo de liefde aan Juliet verklaarde, slenter je rond in het ‘centro storico’. Bezoek eens het Romeinse amfitheater Verona Arena, bij het Piazza Bra. Hier worden klassieke muziek-en operaopvoeringen gegeven, net zoals musicals en toneelstukken. Na zo’n actieve dag is het terug in Levico Terme volop ontspannen in de whirlpool bij het hotel.

Bekijk alle Last Minutes Levico Terme (2)