Negril

Last Minute Negril

  1. Last Minute
  2. Jamaica
  3. Negril

Boek een Last Minute naar Negril bij TUI en vlieg in circa 11 uur naar het meest westelijke deel van Jamaica. Op het kilometerslange witte strand Seven Mile Beach is altijd plek om te relaxen tijdens je zonvakantie in Negril. De fantastische zonsondergangen vanaf de rotsen van West End zijn hier dagelijkse kost. Er op uit? Pak dan de huurauto voor een excursie naar de Mayfield Falls.

Last Minute Negril
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle Last Minutes Negril (8)

Last Minute Negril: een plek onder de zon

Negril is van origine een vissersdorp, maar staat tegenwoordig bekend om de 'place to be' voor een zonvakantie op Jamaica. Het is een knusse en vriendelijke hang-out spot aan de westkust van het Caribische eiland, waar je niet hoger mag bouwen dan de hoogste palmboom. Negril ligt direct aan het beroemde Seven Mile Beach, dat met het witte koraalzand zich een van de mooiste zandstranden van Jamaica mag noemen. Overdag is het hier heerlijk zonnen en zwemmen in de helderblauwe zee. ’s Avonds geniet je vanuit de luxe hotels van TUI, direct aan het strand gelegen, van de meeste spectaculaire zonsondergangen. Een andere favoriete plek om de zonsondergang te bekijken tijdens een Last Minute in Negril is op West End Road, een weg langs een rotsachtige kust met verschillende restaurants.

Spectaculaire watervallen

Naast heel veel zandkorrels bevinden zich in de directe omgeving van Negril ook prachtige bezienswaardigheden, waaronder de Mayfield Falls. Met de huurauto rijd je vanaf onze hotels in Negril in circa een half uur naar deze spectaculaire watervallen. Trek je waterschoenen of gympen aan en geniet na een wandeling van het uitzicht vanaf de watervallen op de prachtige natuur. En aan het eind van de dag: een verdiend relaxmomentje in een van de luxe hotels van TUI. Onder het genot van een tropische cocktail proost je samen met je reisgezelschap op een geslaagde Last Minute Negril!

Bekijk alle Last Minutes Negril (8)