Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Trelawny

In het noorden van Jamaica is de regio Trelawny de perfecte bestemming voor een luxe zonvakantie. Parelwitte stranden met wuivende palmbomen en luxe resorts liggen voor je klaar. En ook de zon schijnt volop. Zelfs in de wintermaanden. Neem tijdens een Last Minute Trelawny zeker een duik in de unieke Luminous Lagoon of bewonder de kleurrijke koraalriffen in de Caribische Zee. Opdrogen doe je met een mojito.

Last Minute Trelawny

Zonnen op Jamaica

Pak de strandtas maar in, want veel meer heb je niet nodig voor een Last Minute Trelawny. De regio in het noorden van Jamaica kan het hele jaar door rekenen op temperaturen van rond de 30 graden Celsius. Zelfs in de wintermaanden kun je de hele dag door in badkleding rondlopen. Parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en luxe resorts maken de zonvakantie compleet. Bij TUI kun je tijdens de Last Minute Trelawny verblijven in een All Inclusive hotel in Falmouth of in een 5 sterrenresort aan het strand van Rio Bueno. Met je tenen in het warme zand en een mojito in de hand kom je de vakantie wel door.

Kleurrijk duiken in Trelawny

Ook een snorkel is geen overbodige luxe tijdens een Last Minute Trelawny. Al hoef je die niet per se in de koffer te stoppen. Die kun je namelijk ook lenen in het luxe hotel van TUI. Zodra je het azuurblauwe water van de Caribische Zee betreedt word je verwelkomt door dansende koraalriffen. De kleurrijke anemoonvisjes, schildpadden en zeepaardjes zorgen ervoor dat je terecht komt in een levensecht aquarium. Ben je op zoek naar een bijzondere duik? Zet dan koers naar de Luminous Lagoon nabij Falmouth. In dit meer zorgen de micro-organismen ervoor dat het water in het donker oplicht. Een nachtduik in de Luminous Lagoon vergeet je nooit meer.