Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Montego Bay

Last Minute Montego Bay

  1. Last Minute
  2. Jamaica
  3. Montego Bay

Op het Caribische eiland Jamaica is de badplaats Montego Bay dé ideale plek voor een zonvakantie. Dat komt omdat je hier zelfs in de wintermaanden van de zon, van de palmenstranden en van de luxe resorts kunt genieten. Om over de koraalriffen en mangrovebossen in de Caribische Zee nog maar te zwijgen. Zie je jezelf daarna al opdrogen met een kleurrijke rum cocktail? Pak de koffer maar in voor een Last Minute Montego Bay.

Zonnen in exotisch Montego Bay

Het hele jaar door genieten van warm weer, parelwitte stranden en wuivende palmbomen kan tijdens een Last Minute Montego Bay. De badplaats op het Caribische eiland Jamaica kan zelfs in de wintermaanden rekenen op temperaturen van gemiddeld 30 graden Celsius. Met een stel slippers en een strandtas vol badkleding kom je een heel eind. Helemaal als je bij TUI kiest voor een luxe resort aan het strand. Na het ontbijt met vers fruit stap je zo het warme zand op. Al is het ook bij het zwembad in de tropische tuin goed toeven onder de zon.

De Caribische Zee in duiken

Een snorkel lenen of een kajak huren zijn aanraders tijdens een Last Minute Montego Bay. Voor de kust van de badplaats ligt namelijk het eerste beschermde Nationale Park van Jamaica. En dat komt niet alleen door de kleurrijke koraalriffen die onder het azuurblauwe wateroppervlakte van de Caribische Zee te vinden zijn. Dat de schildpadden eitjes leggen op de stranden en er zeekoeien tussen de mangrovebossen zwemmen draagt daar ook aan bij. Met een snorkel kun je deze magische onderwaterwereld met eigen ogen bekijken. Een onvergetelijke ervaring.

Een culturele dag in Montego Bay

Tijdens een Last Minute Montego Bay draait het niet alleen om rum cocktails drinken op het bountystrand. De stad zelf staat namelijk bol van de culturele bezienswaardigheden. Vooral de rijk versierde St. James Parish Church en de kleurrijke herenhuizen zijn indrukwekkend om te zien. In een van die huizen is het Museum Rose Hall gevestigd. De slavenhandelaar Annie Palmer woonde vroeger in het huis en zwerft er volgens de legende nog altijd rond. Dat wordt een spannend dagje dus! Bijkomen kan bij terugkomst in het luxe hotel van TUI. Helemaal als je kiest voor een All Inclusive hotel en de Jerk Chicken al voor je klaar staat.

Bekijk alle Last Minutes Montego Bay (3)