NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Kvarner Baai

Van witte kalkkliffen en azuurblauw water tot groene baaien en terracotta gekleurde dorpen: tijdens een Last Minute Kvarner Baai waan je je in één groot kleurenpalet! Daarbij hop je hier van het ene eiland naar het andere. Zo is de onderwaterwereld van Krk net zo divers als het landschap, heb je rondom Losinj de grootste kans kans om dolfijnen te spotten en is Cres hét wandel- en fietseiland van Kroatië.

Waar tegenstellingen elkaar ontmoeten

Met eilanden omgeven door een blauwe zee en charmante kustplaatsjes op het vasteland is de Kvarner Baai een van de meest diverse delen van Kroatië. Je vindt dit prachtig stukje natuurschoon ingeklemd tussen Istrië en Noord-Dalmatië. Het azuurblauwe water van de Adriatische Zee schittert je tegemoet en het mediterrane klimaat is perfect voor een Last Minute naar de Kvarner Baai met TUI. Zet de koffers dus maar alvast in de auto! Voor wie liever gaat vliegen naar Kroatië, raden wij wel aan om een huurauto bij te boeken.

Zoals het hele gebied van de Kvarner door contrasten gekenmerkt wordt, zo is ook ieder eiland apart een klein wereldje op zichzelf. En met de boot vaar je zo van het ene naar het andere eiland. Rondom de wateren van Losinj de grootste kans om dolfijnen te spotten, proef je op het 'gouden eiland' Krk de witte wijn Vrbnicka Zlahtina en is Cres het natuurparadijs voor een wandel- of fietsvakantie in Kroatië. Liefhebbers van een strandvakantie kiezen voor het rustige Rab of het bruisende Pag, beide met eindeloze zandstranden.

Sightseeing in de Kvarner Baai

Als echte cultuurliefhebber ga je tijdens een Last Minute in de Kvarner Baai naar de historische kustplaatsen Opatija, Lovran en de hoofdstad Rijeka. Bezichtig bijvoorbeeld de abdij van Sint Jacob en het standbeeld 'Meisje met een zeemeeuw' in Opatija op het schiereiland Istrië of bewonder de art nouveau of jugendstil villa’s langs de kuststrook in Lovran. Sluit de dag af met een overheerlijke wijnproeverij om met een voldaan gevoel terug te keren naar je accommodatie.

Bekijk alle Last Minutes Kvarner Baai (8)

Populaire bestemmingen