Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Vodice

Stap thuis de auto in voor een Last Minute Vodice en zet koers naar het beste van wat Kroatië te bieden heeft. Vodice is een gezellig middeleeuws stadje met een moderne jachthaven. Tel daar de azuurblauwe baaien, de witte stranden en de groene pijnbomen bij op en je hebt het kleurrijke decor van Vodice te pakken. Vanuit het luxe hotel van TUI ben je ook zo bij de romantische Krka-watervallen in het gelijknamige Nationale Park.

Op naar gezellig Vodice

Het beste van wat Kroatië te bieden heeft ontdek je tijdens een Last Minute Vodice. Rijd met eigen auto dit middeleeuwse kustplaatsje in Noord-Dalmatië tegemoet en laat je betoveren door de azuurblauwe baaien en het sfeervolle centrum. De middeleeuwse Čorić toren, die boven de pastelkleurige woningen uitsteekt, doet dienst als herkenningspunt. En toch ook als culturele bezienswaardigheid, want in de zomermaanden kun je op het plein voor de toren het openluchttheater bezoeken. Zoek na het flaneren zeker de terrassen bij de jachthaven van Vodice op, want hier is het tijdens zonsondergang goed toeven met het lokaal bekende likeurtje Maraschino.

Zon, zee, strand, pijnbomen en watervallen

Zodra je aan komt rijden voor een Last Minute Vodice zal meteen het ‘cruisechip’-gebouw in het oog springen. In dit luxe 4 sterrenhotel kun je tijdens de zonvakantie verblijven. Het strand én het fonkelblauwe water van de Adriatische Zee liggen voor de deur. Maar ook in een comfortabel appartement met zwembad dat omringd wordt door geurige pijnbomen is het goed toeven. Ook hier zit je aan het strand. Over natuur gesproken; stap zeker eens de auto voor de halfuur durende rit naar Nationaal park Krka. In dit groene natuurgebied zijn de Krka-watervallen een lust voor het oog.

Bekijk alle Last Minutes Vodice (4)